sprintt kirjutas:
otsija kirjutas:
sprintt kirjutas:
isegi kui pole sissemaksu tasub minna panka(desse) konsultatsioonidele..tehakse sulle kõik selgeks. ise käisin ka mitmes pangas jutul ja nendest kalkulaatoritest võib vaid midagi oletada.
Selge, kui sinna panka lähen, siis tahavad kohe kuue kuu konto väljavõtet ka näha või võin niisama ka ütelda oma igakuise sissetuleku ja olukorra kohustuste kohta ning piisab? Mul tegelikult hetkel see 6 kuu väljavõte oleks veits väiksema sissetulekuga näha, aga kui laenuvõtmiseks läheb ,siis saaksin ametliku normaalseks "muuta"

.
no kõigepealt peaks siis sissetuleku suuremaks saama panga jaoks.. ja siis jutule minna. seda juttu nad küll uskuma ei jää, et sul suured rahad piiril kinni on.
Ma töötasin 3 aastat tallinnas, palk okei. maja ostsin viljandisse ja kolisin siia, palk veidi muutus..aga kui laen käes siis ei koti neid muu, kui laenumaksed laekuksid.
Ma tahakski järgmine aasta suve lõpp ehk võtta, aga selleks peaksin uuest aastast kõrgemapalgaliseks end kauplema, samas kui tuleb välja ,et sissemaks mingi ulme või lihtsalt sobivat laenusummat ei anta ,siis mul pole mõtet seda üles ajada(puhkuse arvelt jms ytleksin, et heaküll ei puhka sel aastal, aga tee ametlik heaks), hea meelega seda nagunii ülemus ei tee, niisama muuseas prooviks üles nõuda ja siis poole aasta pärast ytelda, et ah ma ei saa ikka ja proovin kunagi uuesti, ülemus hakkab vinguma

, sellepärast tahaksingi ennem üsna kindel olla, et mul olemasoleva sissemaksusummaga(14k peaks nibinnabin kokku saama selleks ajaaks isegi) ja vastava ametliku palgaga ikka oleks üsnagi kindel, et asi õnnestuks.
Aga eespool mainiti, et ei pea kohe oma konto väljavõtet esitama, vaid saan ka niisama asjad läbi rääkida, kui mainin oma ametliku sissetuleku ja kohustuste puudumise. Mingeid ulmearveid mul ka pole, nett 15 eur kuu ja telo umbes sama, seega ei ole mul seal midagi kahtlast