Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mida sa naisega koos olles ette võtad teema
PostitusPostitatud: 11.07.2009 20:32 
Kasutaja avatar

Arvestades, et ma olen kohutavalt igav inimene ilma ideede ja mõteteta, mida huvitavat tüdrukuga koos ette võtta, naudiks ma teie ettepanekuid, soovitusi. Kahtlemata on teil kõigil ülisuur riist, millega oma kallimatele meelde tuletate, mis soost ta on ning mis bioloogilises mõttes ta eksisteerimise eesmärk on. Küsimus ongi selles, mida kahekesi, ilma mingite matsite juures olekuta vahepeal korda saadate? Lähete vaatate aasal lille või aitate konni üle tee? Vahest väidad tüdrukule, et ta on ohus, annad kõigile kilomeetri raadiuses lõuga ja teatad siis, et ta on päästetud, mängides nõnda Ida-Euroopa Batmani? Viid romantilisele õhtusöögile Staapi, teed burksi välja, nõuad raha tagasi ja räägid seejärel pool tundi oma uutest piduriklotsidest?

Ise tegin vahepeal linnuke-kirjas-kohtinguid. Ehk siis midagi armast nagu talvel lindude toitmine. Autoga (muidugi külg ees)
luige tiigi juurde ja siis Kirde sai (terve pakk, kiles ) aknast välja tiivulisele vastu pead, natuke asjakohast teksti, mille peale naine on naerukrambis ja koju seksima.

Või siis kuuvalgel ööl mere ääres Mart Laari tegemine (kes tulistas teatavasti Savisaare pilti).
Või siis sall tüdrukule silmadele "et ta ei näeks teed, mida mööda läheme, sest see kuhu jõuame on jõledalt ilus koht ja ma ei tahaks, et ta ühegi teise mehega saaks enam sinna minna". Ring ümber kvartali, peatus samas, kus oli start ja midagi stiilis "Jaa... mulle on alati su maja meeldinud"
Või kui hakkab tulema "mul on tunne, et ma olen seksobjekt" jutt, siis musta värvi paber, harilikuga keskele suur Q ja mingid suvad tähed ümber (a,b,c jne). Tüdrukule ütled, et lähete tähti vaatama, tema on häpi. Viskad Mustamäe majade vahel paberi sülle talle, paned paar ägedat lauset maha ja tagasi seksile.

NB! õige tekstiga on ülal mainitud mõtted tunudvalt tõhusamad

Ühesõnaga, mida teed sina oma naisega kahekesi? Hetkel oma tüdrukuga koos olnud üle 8 kuu (eelmise Sierraga sebisin ära) ja kulutused peale kütuse on olnud ~25kr nii et midagi raharikast mitte pakkuda a'la resto (samas meeles pidada, et mu auto kulutab 5l/100km, seega disntantsid mida läbida tuleks pole olulised). Ka mõtted nagu "lkäime ujumas" on teretulnud

Viimati muutis VallatuTorpeedo, 11.07.2009 20:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mida sa naisega koos olles ette võtad teema
PostitusPostitatud: 11.07.2009 20:35 
Moderator
Kasutaja avatar

:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 20:46 
Kasutaja avatar

:lol :lol :lol

Krt Urki ei ajand ka siukest jama, see vähemalt armastas ja leidis ise tegevust omale :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 21:02 
Kasutaja avatar

Stop the words, just action! :D

Kuid ei tahaks kohe enda mõtteid välja jagada, tahaks need saladuses hoida.
Kuid Vallatu ideedest saaks päris häid ideid edasi välja mõelda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 21:07 
Kasutaja avatar

Sellepärast saadabki Siller need mulle postkasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 23:35 

No alati saad oma ürgmehe poolt välja näidata ja minna Prismasse siga või kala küttima. Koju tuues saate fantaasia lendu lasta ning midagi söödavat vorpida.

Samas Laulasmaa rand avatud koos joomalistega. Kõnnite paarsada meetrit eemale vaikusesse ja saate kuuvalgel shampust ning kõike muud nautida.

lindude toitmise asemel nt. Loomade Varjupaika koeri jalutama minna.

Kui ideevaevus ka peale seda kummitab, siis saab alati Delfist uut ja asjakohast moodi teada - " Top 10 - mis naistele sel suvel meeldib" ning mure lahendatud.

Edu! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2009 23:52 

kuna iga asi lõppeb selles jutus seksiga, siis tõmba omale see durexi kalender vms selle loosimise jamaga kaasa saab ja hakka neid kohti proovima naisega iga päev. näiteks "tänaval joodiku kehamahlade läheduses" soovitati ükspäev seksida. extreemi kui palju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 02:07 

Tra küll, see jutt ei ole 60% tõenäosusega (ära küsi miks just 60%) kainelt kirjutatud.
Ilmselgelt võiksid tegeleda olenemata konditsioonist ilukirjanduse või mis veel parem, novellide kirjutamisega.
Aga, et päris OT poleks, siis räägiks asjast ka.
Kuna mina olen üks nendest õnnelikest isenditest, kelle memm ise keeldub voodist väljumast, siis "koos ette võtta",
teema puhul võiks ju...

a) minna kinno
b) minna linna
c) minna voodi (isiklik lemmik)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 05:10 

kodinputkinmies kirjutas:
Tra küll, see jutt ei ole 60% tõenäosusega (ära küsi miks just 60%) kainelt kirjutatud.
Ilmselgelt võiksid tegeleda olenemata konditsioonist ilukirjanduse või mis veel parem, novellide kirjutamisega.
Aga, et päris OT poleks, siis räägiks asjast ka.
Kuna mina olen üks nendest õnnelikest isenditest, kelle memm ise keeldub voodist väljumast, siis "koos ette võtta",
teema puhul võiks ju...

a) minna kinno
b) minna linna
c) minna voodi (isiklik lemmik)

Voodi on OUT!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 17:18 
Kasutaja avatar

Tal on autod, suure autod :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 18:34 

Teha on palju, kui sul mingi GPS olemas on, võta lahti kasvõi vaatamisväärsused. Kindlasti leiad asju, mida isegi pole näinud.
Lisaks sellele on igasuguseid kultuurisündmuseid, galeriid, muuseumid (paljud pole siiani näiteks KUMUs käinud!).

Kinod, söömised, jalutamised, ekstreemsed ja ohtlikud kohad...

Kuna Sul tundus voodi peamine eesmärk olevat, siis on kõige lihtsam, kui su king size voodi jalutsis on telekas, mille taha on ühendatud arvuti või dvd mängija tuhandete filmidega. Väga tõenäoliselt ei jõua te filmi lõpuni vaadata (kuid vahel võib see isegi õnnestuda) ja asute viimaseid riideid ära kiskuma. Pikemaajalise suhte puhul võib filmi vaatamine isegi oma nime väärida :D

...variante on kõvasti, kuid vahel on tõesti tegevuse leidmine üpris keeruline. Sellistel puhkudel ootan ma naiselt endalt initsiatiivi midagi teha, sest alati ei pea mehed ideid välja käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 21:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Tegelikult, oskab keegi ehk huvitavaid vaatamisväärsusi Lõuna-Eestis ette lugeda? Järgmine nädal läheks sõidaks kaaslasega natuke lõunapool ringi. Internetist on raske leida infot, mida tasub ka vaatama minna. Igasugu kirikuid ja putkasid jms on palju aga 80% neist ei vääri mingit tähelepanu. Ehk kuhu minna? Munamägi, taevaskoda, piusa koopad (põnevam osa neist kahjuks vist kinni pandud), mis veel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 22:42 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
InterFace kirjutas:
mind on alati huvitanud miks härra deville omab nõnda suurt vimma naiste vastu.
pidevalt leiab ridade vahelt toonitamist , et naised on mõttetus ja temal põle old ja tema ei taha ja tema seda naisepidamise kunsti pole ära õppind.
:evil:

nu eks ma nooremast peast ka arvasin, et kõva mees olemine tähendab võimalikult paljude naiste maharääkimist ja nuh, saand neid ka omajagu töödeldud. selle tegevuse käigus jäi va romantikapool unarusse ja nüüdseks olen lihtsalt liiga vana, et seda elevust kuidagi taaselustada ning päris verisulis tibi enam ei taha aga ajalooga naist veelgi vähem. pederastiks kah ei tahaks nagu hakata, kui ikka kutsumust pole siis pelgalt moepärast oleks justkui vale võinii :) . aastatega huvid muutuvad lihtsalt ja mingi autokaunistuse pidamine on minumeelest lihtsalt naeruväärne (niisamuti nagu kalli liisingauto maksete nimel pungestada, et aga imagot ülal hoida) aga normaalsete naistega (ehk siis minu mõistes naissoost sõpradega ja ka sõprade normaalsete naistega) kannatab mida iganes ette võtta: teater-kino-reisimine-matkamine, kasvõi seenel käimine. ja mis peamine: mõtestatud dialoog. ei vihka ma neid naisi midagi, kuna pole nad mulle miskit kurja teinud, lihtsalt lolle on palju ja lollidesse on raske lugupidavalt suhtuda. võrdõiguslikkuse lippu kõrgel hoides tuleb siinkohal ära mainida, et eks meestegi seas ole vähemalt samapalju lolle.

Ma olen suga suht, ligi 100% nõus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2009 23:04 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Tegelikult, oskab keegi ehk huvitavaid vaatamisväärsusi Lõuna-Eestis ette lugeda? Järgmine nädal läheks sõidaks kaaslasega natuke lõunapool ringi. Internetist on raske leida infot, mida tasub ka vaatama minna. Igasugu kirikuid ja putkasid jms on palju aga 80% neist ei vääri mingit tähelepanu. Ehk kuhu minna? Munamägi, taevaskoda, piusa koopad (põnevam osa neist kahjuks vist kinni pandud), mis veel?

tõmba arvutisse regio atlas, sealt vaata mida meeldib, ja sõida kohale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:34 
Kasutaja avatar

Väike matk rabas laudteel, kuskile ujuma vabas looduses, Õhtu mere ääres šampuse ja lõkkega ....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 120 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis