Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 07.08.2009 23:39 
Kasutaja avatar

Loen siin teemasi ja ei jaksa muiet vaos hoida :P

Miks ei tehta oma autosi tänava legaalseteks ja ei parandata pisivigu,aga ollakse nõus rondiga liiklema ja ülevaatuse eest 3 x suuremat tasu maksma ?

Ma võrdustaks sellist fenomeni 1.0 promillise joobega, kus sõidetakse ebakorras autoga ja ollakse seeläbi ohtlikud nii endile, kui ka naabri kassile ...

Edit: On kellegil aimuga ka siinsetest üldse, mis on ülevaatuse eesmärk ?

Viimati muutis MarkoC, 08.08.2009 00:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Tuline striitreisser vs ülevaatus ...
PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:02 
Kasutaja avatar

Meie mentide silmis ei ole ju tänavalegaalne auto isegi see, millel numbrituled on valged Led´id. Ning millel on pandud tagasihoidlik sportsummuti. Minu jaoks sellised autod ohtlikud ei ole ning aitan sellised edaspidigi tänavatele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:09 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Meie mentide silmis ei ole ju tänavalegaalne auto isegi see, millel numbrituled on valged Led´id. Ning millel on pandud tagasihoidlik sportsummuti. Minu jaoks sellised autod ohtlikud ei ole ning aitan sellised edaspidigi tänavatele.

St, et teadlik seadusest mööda panemine ja sellele kaasa aitamine ?
No ega siis pole ju ka 8 korde CO tase üle normi probleemiks, mis see paar siledat rehvi ka siis pole, lubas ju ära vahetada varsti, mis siis et 0.2 mm tururehvide vastu, noh see roolivarda ots ei loksund ka ju nii jubedalt jne jne ?

Peaasi, et pappi saaks, pohh see mis pärast saama hakkab ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:16 

mis kogu selle pika jutu mõte nüüd on

maailma sellega ei paranda ja kas on tarviski

vb peaks kusagilt mujalt peale hakkama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:32 
Kasutaja avatar

100% nõus isegi aitama!Vaata mis Lätis on!
99% toonkile terves autos kui tahad st et sõida kui tangiga,mitte mingit myra limiiti
Spoilereid võib sul olla terve auto peale nii palju kui soovid st pedereeri oma autot niipalju kui tahad keegi ei köhi!
sportsummuti võib olla tänavaautol kah aga sed juhul kui on välja mõõdetud ja ikka kannab endas kat-i!
Nb! Vaata meie igipõliselt vihatud naabreid ntx Venemaad seal ju anarhia aga näe miilits ei kepi kedagi hoopis miilitsat kepitaxe!
mis meil siin! teed enda auto ilusax ment tuleb ytleb et see on pederastia enam vähem antitiib ulatub 1mm gabariitidest välja ja võtab sul TÜV-i ära
See ei ole ju normaalne!
Viimane kõige nõmedam juhus tartus mis ma tean oli see et tyyp sai trahvi selle eest et auto oli liiga silma paistev!
Aa kui sina yritad siin inimesi ja nende prioriteete auto ehitamisel peedistada ja sellega suurelt soovid et tänaval olexid ainult "Sierrad" siis oled vist vales foorumis! Sest striitresser ehitab ikka oma autot vastavalt enda nägemusele mitte ei kysi et "Ema kas ma sport summuti võin oma autole panna?"DAAA...
Kokkuvõttes on eesti seadused tuunimise osas pederastia! ÕNNE!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:36 
Kasutaja avatar

lifted kirjutas:
mis kogu selle pika jutu mõte nüüd on

maailma sellega ei paranda ja kas on tarviski

vb peaks kusagilt mujalt peale hakkama

õige!
Tahad parandada maailma alusta iseendast!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:44 
Kasutaja avatar

TURBOLOVER kirjutas:
Tahad parandada maailma alusta iseendast!

Well, minu autod on KÕIK (neid on 3) ametliku ülevaatusega ja ideaalses sõidukorras ! :)

andres393 kirjutas:
Meie mentide silmis ei ole ju tänavalegaalne auto isegi see, millel numbrituled on valged Led´id.

Ehk siis "aitad" riigi rahakotti täita ? :D
Sest pollarite vastu sa garantiid ei anna ju ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:48 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Well, minu autod on KÕIK (neid on 3) ametliku ülevaatusega ja ideaalses sõidukorras ! :)

?

Pilt
:D ära võta seda üldse solvanguna..vaata asja huumori poolelt eksole..

Tegelikult päris mõtetu teemaga oled hakkama saanud jälle, selle küsimuse oleks ideaalselt ka "küsimused mis ei lase öösel magada ja päeval tööd teha" teemasse.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:54 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
andres393 kirjutas:

St, et teadlik seadusest mööda panemine ja sellele kaasa aitamine ?
No ega siis pole ju ka 8 korde CO tase üle normi probleemiks, mis see paar siledat rehvi ka siis pole, lubas ju ära vahetada varsti, mis siis et 0.2 mm tururehvide vastu, noh see roolivarda ots ei loksund ka ju nii jubedalt jne jne ?

Peaasi, et pappi saaks, pohh see mis pärast saama hakkab ?

Veits vale võrdlus. Kõrge CO tase saastab loodust, siledad kummid võivad su enda kraavi viia ja lisaks võid veel mõne teise venna surnuks sõita. Kuidas nüüd aga valged numbrituled või sportsummuti kedagi tapab või kuidagi saastab maailma? Igav hakkas või mis viga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 00:55 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
ViktorT kirjutas:

?

Tegelikult päris mõtetu teemaga oled hakkama saanud jälle, selle küsimuse oleks ideaalselt ka "küsimused mis ei lase öösel magada ja päeval tööd teha" teemasse.. :bs

Hehe, ma olen mitu korda öelnud, et need pildid on teinud ja teevad ajalugu :lol

Ei leia, et foorum jääb vaesemaks, kui 1 teema juures, kus räägitakse ühest ja autondusega seonduvast teemast !

@mihkel-m
Sportsumm häirib mu laste und näiteks, kui vannabe sportautod öösel linnas paarutavad ?
Ja kui igavusest rääkida, siis mine ja kahma lutti konn, mis sa rajakas siin foorumis passid ?
IGAV on ve ?

Viimati muutis MarkoC, 08.08.2009 01:01, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 01:03 
Kasutaja avatar

@ krss

Saan sinust täiesti aru, samas kui elad eestis, siis peaksid ju eesti seadustega käsikäes käima ?
Kui ma siin riigis ajaks oma joru nö eesti seaduste järgi ja hoiaks autosi ja asju eesti registris, siis käiks ma juba jala ja autod oleks konfiskeeritud !

Seega austa seadust riigis, kus sa elad ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 01:32 
Kasutaja avatar

@ krss

Olles "kodus! Prantsusmaa, UK ja Iirimaa seadustega, ütlen ma sulle, et eestis on veel LÕDVA ÜV kord ...
Lätis on sama kord, kui eestis, EL seadused kehtivad igal pool EL riikides, kui räägime toonklaaasidest ja sumbutite db tasemest, iseasi kuidas vastava riigi pollarid asjasse suhtuvad ... eestis vöetakse seda pollari tööd tösisemalt, kui Lätis ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 01:39 
Kasutaja avatar

Tegelikult kui tõsiselt hakat asjasse suhtuma siis tõesti ma olen poolt et auto olex tehniliselt korras ! Sarniirid ,mis tahes alusvankri osad plus veel see et auto ka seisma jääx :auto kui vaja aga CO comoon see on ju sama hea mis laulda 100 pudelit õlut :beer on riiuli peal yx joodi ära 99 pudelit õlut on riiuli peal ainult et vastupidi.....!
sportsummuti on saja auto peal ,yx võttis sport summuti ära NYYD ON SPORTSUMMUTI 101 AUTO PEAL!
Sest et see on ju odavaim versioon parandada vl.systeemi ntx tagapytti asendades ja Iga noor no peaaegu iga noor unistab e36-st sportpytiga ning noori juhte tuleb iga aasta järjest rohkem juurde .
Mingi aeg eelmine aasta tahet i vastu võtta a-la selline seadus nagu kuuba :sex l "sinu auto ei tohi olla silma paistvam kui presidendil"
Mitte vabariik ei haige ja ei ole haige ka yhiskond vaid need kes seda kõike juhivad! :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 01:58 

ViktorT kirjutas:
Sportsumm häirib mu laste und näiteks, kui vannabe sportautod öösel linnas paarutavad ?

Ja kui mingi vana ameeriklane, lambo, porge, m5 või näiteks rs4 öösel linnas paarutab, siis laste und see ei sega?
On asju, mille kallal tuleks jah norida ÜV punktis nagu näiteks silma valgustav xenon, õlist tilkuv mootor jne. Kuid on ka asju, millel kallal norimine on täiesti pointless nagu näiteks mis halba ma saan teha kui mu auto all on sportsummuti, koonus või näiteks esiklaasid toonitud?(muideks ma pole siiamaani aru saanud, miks ei või olla esiklaasid toonitud? See ju rohkem mu enda privaatsuse huvides-pole vaja igal tropil ja pätil mu autosse sisse piiluda!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2009 02:02 
Kasutaja avatar

Esiklaas ei või olla toonitud väga loogilisel põhjusel. Sõitsin talvel pimedal ajal lörtsisajus esitoonklaasiringiga autoga ja pean tõdema asjaolu, et nähtavus oli kehvem. Samuti esitulede kulmud, mis teinekord valgusvihku piiravad jne.
Ja need kes hädaldavad, et ei saa autoga praamile, kuna auto madal, siis oma viga, et auto normaalse sõidu kõlbmatuks on p*edereeritud.

Viimati muutis Kaine, 08.08.2009 02:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 182 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis