pokemon kirjutas:
keeRISTOrm kirjutas:
Kui ma ei eksi siis kindlustust peaks saama teha ükskõik kes, kui lube omab... ?
Eksid. Kui kasutajana passis pole, siis ei saa. Ja olen oma väites 100% kindel, kuna passis on ainult minu nimi ja isa nimele kindlustust teha ei saanud.
kui sina oled auto omanik, siis loomulikult EI SAA kellegi teise nimele autot kindlustada

kordan veel - kindlustust saab teha inimene, kes on kas passis kirjas, või omab kirjalikku volitust - kui auto omanik läheb ise kasuataja nimel tegema, siis naerdakse sind lihtsalt välja

milline idioot arvab, et kui ta ostab huippu auto, et siis otsib kellegi, kellel väiksem risk.. et siis on makse odavam... megairw selle peale..
poke, see ei käinud sinu kohta, lihtsalt kangastus see olukord, kui mingi nolk ostab vinge bemmi ja siis veab isa kaasa, et tema nimele kindlustus teha

ja muideks, kasutaja teeb kindlustuse, siis läheb see ikkagi auto omaniku nimel, tema koefitsient langeb, kasutaja oma mitte. Ning lähevad kirja ka kasutaja andmed, et kui avarii juhtub, et siis on teada, kellelt sisse nõuda. Ja selleks puhuks on omanik kindlustatud.
rutsik, just kirjutasin, et sa pead kalendriaasta jooksul vähemalt 6 kalendrikuud kindlustama. Ehk siis grupp langeb aastas 1 kord.