Tere, läksin siis hommikul tööle, ning lõunal töölt koju tulles tahtsin maja taga bussist oma kaasaskantavat kohvitassi tuua kui..
istusin peaaegu autosse, auto sees kõik segi pööratud ning varaste poolt kaasa viidud
Woofri kast 2 elemendigainfinity elemendid siis. (Pildi saan õhtul, kuid seniks elemendid hõbedast värvi). ning
võimendi.
Klaase midagi sisse pole löödud, politsei sõnul ilmselt saadi uks lahti lukuaugu kaudu, vale võtmega
Samuti on teada, et minu kõrvalmaja ees olevat hommikul politsei välja kutsutud veljevarguse pärast (lihtsalt avastasime vargused erinevatel aegadel, kuigi tegu ilmselt sama pundiga).
Pildid proovin õhtuks saada..vähemalt woofritest, võimu suhtes kahtlen veel .. kas leian kuskilt pildi või ei.
Ühesõnaga, kellele midagi kiirelt ja odavalt pakutakse, võiks teada anda..kui elemendid on hõbedased jne .
Helistada mulle 58182999 .
Samas , kui seda juhtub lugema vennike, kes selle vägiteoga hakkama sai, siis võid ise ka mulle helistada..äkki saame kokkuleppele.
vaev saab tasutud, kelle vihje viib varasteni.
edit: Lubatud pilt ei ole just parim, kuid natuke abiks seegi.
ning võimust kahjuks puuduvad pildid ja muidu andmed, peale vaatamisega saaks muidugi aru kas sama või mitte..
http://motoclub.pri.ee/pildid/img_4adffd37cf2ac.jpg