Uuriks siis vähe siit foorumist ka, ühe juhtumi kohta.
Nimelt 10a tagasi, kui sain endale B kat-i Juhiload, siis sai ka esimese auto soetatud, kuna aga elnevad kogemused puudusid auto ostmisel/müümisel/vahetamisel, siis sain päris karmi õppetunni sellega. Lugu nimelt selles, et vahetasin oma auto ühe teise auto vastu, aga mõlemad autod jäid ümber vormistamatta, minu auto mille vahetasin oli olemas nii TÜV kui ka kindlustus ja võis liigelda ka avalikus liikluses. Kuna järgmine omanik autot oma nimele ei registreerinud ja mina seda ei teadnud ka, siis kärutas see m"nn minu nimel edasi ja suutis tekkitada 3 avariid, kus tema oli põhjustaja, kindlustusest ei tulnud mulle ühtegi kaebust/kirja/teadet seoses minu nimel oleva autoga. Ja jama selles kui uue auto ostsin, siis vormistasin selle oma nimele ja kui kindlustust tegema hakkasin, siis oli minu kindlustus koef 2.4, siin see jama ongi, et kaua mul see koef nii kõrgel on, iga kord kui uue auto ostan, siis hakkab kindlustus jooksma 2.4, Lihtsalt praegu olen kõik oma autod ühe teise inimese nimele kirjutanud kellel endal oli 1.2 koef ja mina olen selle sõitnud 0.40 peale.
Kuidas ma saaks oma koef-i taas alla, et mitte maksta selliseid ulme summasid kindlustusfirmadele, kellest nagunii suurt kasu pole kui autoga juhtub avarii, kus sina oled kannataja pooleks, siis ikka leitakse mingi viis kuidas sul p```rse üle kõrvade tõmmata.
Kui keegi sarnases olukorras või teab kuidas seda lahendada, oleks väga tänulik.