Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 01:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K: Kindlustuse kohta....
PostitusPostitatud: 17.02.2010 01:05 
Kasutaja avatar

Uuriks siis vähe siit foorumist ka, ühe juhtumi kohta.

Nimelt 10a tagasi, kui sain endale B kat-i Juhiload, siis sai ka esimese auto soetatud, kuna aga elnevad kogemused puudusid auto ostmisel/müümisel/vahetamisel, siis sain päris karmi õppetunni sellega. Lugu nimelt selles, et vahetasin oma auto ühe teise auto vastu, aga mõlemad autod jäid ümber vormistamatta, minu auto mille vahetasin oli olemas nii TÜV kui ka kindlustus ja võis liigelda ka avalikus liikluses. Kuna järgmine omanik autot oma nimele ei registreerinud ja mina seda ei teadnud ka, siis kärutas see m"nn minu nimel edasi ja suutis tekkitada 3 avariid, kus tema oli põhjustaja, kindlustusest ei tulnud mulle ühtegi kaebust/kirja/teadet seoses minu nimel oleva autoga. Ja jama selles kui uue auto ostsin, siis vormistasin selle oma nimele ja kui kindlustust tegema hakkasin, siis oli minu kindlustus koef 2.4, siin see jama ongi, et kaua mul see koef nii kõrgel on, iga kord kui uue auto ostan, siis hakkab kindlustus jooksma 2.4, Lihtsalt praegu olen kõik oma autod ühe teise inimese nimele kirjutanud kellel endal oli 1.2 koef ja mina olen selle sõitnud 0.40 peale.

Kuidas ma saaks oma koef-i taas alla, et mitte maksta selliseid ulme summasid kindlustusfirmadele, kellest nagunii suurt kasu pole kui autoga juhtub avarii, kus sina oled kannataja pooleks, siis ikka leitakse mingi viis kuidas sul p```rse üle kõrvade tõmmata. :(

Kui keegi sarnases olukorras või teab kuidas seda lahendada, oleks väga tänulik.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: Kindlustuse kohta....
PostitusPostitatud: 17.02.2010 01:27 
Kasutaja avatar

Ostu-Müügi leping alles? Kunagi kuskil keegi minu arust väitis, et kui ära tõestad, et auto alates sellest kuupäevast enam sulle ei kuulu, siis vormistatakse kahjud teisele inimesele. Samas 10a vanu asju kas üldse enam õnnestub lahendada. Aga kaua siis sinu nimel nii sõideti, sest mingi aeg peaks ju konf 1.2 peale tagasi minema? 0.4 peale sa seda kindlasti ei saa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 01:30 
Kasutaja avatar

probemees kirjutas:
ja kui kindlustust tegema hakkasin, siis oli minu kindlustus koef 2.4, siin see jama ongi, et kaua mul see koef nii kõrgel on, iga kord kui uue auto ostan, siis hakkab kindlustus jooksma 2.4

Kui see auto müüdud/maha kantud on, siis kuue aastaga peaks kustuma ootel olev koefitsent.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 01:37 

Võta enda nimele mingi järelhaagis või mopeed, saad odava kindlustusega koefitsenti alla tiksutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 01:45 

Oot sõiduk juba mitu aastat ringi regamata ja sa tegid enda vanale sõidukile kõik see aeg kindlustust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 03:25 

Kust sa selle välja loed? Selles mõttes tegi jah, et tema nimel oli, aga ma usun, et uus omanik ikkagi maksis seda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 10:52 
Moderator
Kasutaja avatar

Aris kirjutas:
Võta enda nimele mingi järelhaagis või mopeed, saad odava kindlustusega koefitsenti alla tiksutada.

tsikli ja auto koefitsendid on eraldi igatahes. st et motikas koef ei muuda auto oma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 11:24 
Kasutaja avatar

Kui autod maha müüa sai, siis uus omanik ei vormistanud oma nimele seda ja mina seda ei teadnud ka, lepinguid enam alles pole ja hetkel ei tea kas see auto enam elavate kirjas on, kuna peale neid 3-4 avariid, oli see auto taas omaniku vahetanud ja see vist oli ka kuskil teelt välja tõmmanud ja siis olevat see maha põlenud.

Kui ostsin uue auto, siis hakkasin kindlustust tegema 2.4 koef-iga, see auto siiani alles ja sellel suutsin kindlustuse alla sõita 1.5 peale, aga mõne aja pärast ostsin veel ühe auto ja siis hakkasin taas 2.4 pihta, jääb selline mulje, iga uus auto mille ostan ja oma nimele vormistan pean hakkama kindlustust tegema 2.4 koef-iga, kuna 4 autot, siis loobusin kindlustusele selliseid summasid loovutama ja otsustasin autod enda nimelt teise inimese nimele vormistada, nüüd on ainult see 1.5 koef-iga auto minu nimel (see seisab kuna taastan seda autot täielikult) ja hetkel sõidan oma autodega teise inimese nimel (ehk siis ema nimel) Olen uurinud ka kindlustusfirmadest, hakkab selline keerutamine ja vassimine peale ja konkreetset ja abistavat infot ma siiani pole suutnud saada. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.02.2010 11:29 
Moderator

viewtopic.php?f=3&t=34566&start=0

Pretensioonid PS.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis