Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Eesti kütusehinna boikoteerimise ja langetamise plaan
PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:01 

Eesti internetikeskkondades levib sarnaselt Norras kavandatule aktsioon, mille eesmärk on kütusehindasid langetada mõne üksiku tanklaketi boikoteerimise teel: http://boikoteerimine.forums-free.info/
Täpsemal on selleks otstarbeks avatud foorumis kirjas. Võtke julgelt arutelust osa, sest ükskõiksus antud teemal võiks meie kõigi huvides lõpuks lõppeda ning oleks aeg midagi ühiselt ette võtta.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Eesti kütusehinna boikoteerimise ja langetamise plaan
PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:05 

Ma pidevalt boikoteerin kõigi tanklakettide vastu, välja arvatud Neste :D

edit: seda siis kütuse osas, statoilist viineriga saia ikka ostan vahepeal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:08 

ise kasutan Alexela teenuseid kuna mul on see Club One kaart ja sellega saan 15 senti liitrilt veel alla :P ja automaat tankla on minu meelest mugav lähed sinna kaart sisse tangid kuni vaja on ja siis kohe minema kiire ja korralik ning ei veeda palju aega niisama "tankides"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:13 

Kuna väga paljud ettevõtted omavad kütusediili, siis on ilmselt üsna raske, kui mitte võimatu leida seda boikoteerimisväärilist tanklat. Alati leidub keegi, kes mingil põhjusel PEAB sealt tanklast tankima. Nii et suht :bs ettevõtmine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:14 
Kasutaja avatar

Lõpetame kõik statoilis tankimise ja küll hinnad langevad. :D Need tegelased imevad näpust mingi hinna välja ja siis kõik teised tõstavad vastavalt sellele ju aga kui keegi statoilis enam ei tangi siis nad langetavad hinda ja küll teised ka järgi tulevad. :D
Anti-L kirjutas:
Kuna väga paljud ettevõtted omavad kütusediili, siis on ilmselt üsna raske, kui mitte võimatu leida seda boikoteerimisväärilist tanklat. Alati leidub keegi, kes mingil põhjusel PEAB sealt tanklast tankima. Nii et suht :bs ettevõtmine.

Eks see ettevõtmine on juba mõttes läbi kukkunud aga noh. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:16 

Ürita sa mõnda paarimillise eksklusiivmasinaga meest, kes arvab, et statoilis on parim kütus ever made kuhugi alekseelasse ümber kupatada. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:17 
Kasutaja avatar

mina olen näiteks viimasel ajal As Statoilis vägagi pettunud , enamus aega olen mudu sealt tankinud aga viimasel ajal on sealne kütuse kvaliteet muutunud alla igasugust arvestust ja olen hakkanud rohkem kasutama lukoili ja nestet siiani pole sealt veel saasta saanud "Ptüi - Ptüi ".
Enamus kordi kui statis käinud olen ka kohvi pihku haaranud aga ka see on viimasel ajal ei miskit muud kui masinapesu vesi sama kehtib ka kakao pihta .
mina olen seega oma boikoteerimis panuse As statoili vastu andnud !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:20 

RäigeRäim kirjutas:
mina olen näiteks viimasel ajal As Statoilis vägagi pettunud , enamus aega olen mudu sealt tankinud aga viimasel ajal on sealne kütuse kvaliteet muutunud alla igasugust arvestust ja olen hakkanud rohkem kasutama lukoili ja nestet siiani pole sealt veel saasta saanud "Ptüi - Ptüi ".
Enamus kordi kui statis käinud olen ka kohvi pihku haaranud aga ka see on viimasel ajal ei miskit muud kui masinapesu vesi sama kehtib ka kakao pihta .

milles see statoili pask kütus seisnes? Auto jäi seisma keset teed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:21 

Mina enam kah Statoilist kütust võtmas ei käi, tundub, et üldiselt Statoil tõstab kõige esimesena ja langetab viimasena hindu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:21 

Väga tore, ma ei saa üldse aru, miks te statoilis olete tankimas käinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:22 
Kasutaja avatar

Ma viimased 2 aastat vaid sealt tankinud ja lähitulevikus ei paista, et ma sealt tankimise ka lõpetaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:24 

Anti-L kirjutas:
Väga tore, ma ei saa üldse aru, miks te statoilis olete tankimas käinud.

Vat hea küsimus, ei olegi juba kaks aastat käinud tankimas seal ning ei plaani minna kaa.Kunagi alguses tundus kangesti pop ja vahva koht olema, sai isegi mingi kliendikaart tehtud ja siis rumala peaga sealt ikka tangitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:27 
Kasutaja avatar

RäigeRäim kirjutas:

lisaks siia, et viimasel ajal on kakao väga jalapesuvee maitsega (nii Tartus Võru tänava tanklates, kui ka Paide tanklas.. lugege tanklajuhatajad.. ), samuti keerati autopesuga autovärv peesse ja mina ikka süüdi, et miks ma siis sõitsin auto nii mustaks ja miks ma nende pesula siis valisin.. :kill

Kus te Boikoteerijad siis olite, kui hind üle 20 eegu oli?
minge protestige siis mujal riikides ka, kus kütuse liiter juba pea 2 EURi maksab.. Kellel vaja sõita, seda ei heiduta ka 20 eegune hind.. Ise pole ka sõitmisharjumusi muutnud, kui raha on, siis saab sõidetud ka.

Küll aga on suuremates tanklakettides tõepoolest kütus kehv.. Statoilist saab viimasel ajal vett vist.. Võtsin eile Võru-Aardla tanklast hädapärast 15L, ja no auto ei liigu absoluutselt... Jõudsin Kärknani, võtsin sealt samapalju peale ja mootorihääl oli kohe meeldivam ja minek oli erksam...

Kaklema ei kipu, kuid verd tahaks näha.. Ehk siis väiksemat kütusehinda.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:29 

mario. kirjutas:
Kellel vaja sõita, seda ei heiduta ka 20 eegune hind.. Ise pole ka sõitmisharjumusi muutnud, kui raha on, siis saab sõidetud ka.

nii on :idea:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2010 12:32 
Kasutaja avatar

Ise tangin enamasti Alexelas. Stati kohta aga seda, sealt peaks kuldkaardiga ikka mehiselt alla saama, soodushinnaga siis sama, mis teistes tanklates soodushinnaga. Aga boikoteerimise kohta. Suht mõttetu ettevõtmine. See asi mõjuks, kui tanklakett kaotaks 1/4 klientuurist. See et 50 tulist streetracerit, kes tangivad enamasti 50 krooni kaupa statis käimise lõpetavad, ei muuda midagi. Kui stati boikoteerida, siis tuleb seal söömine juba kaa ära lõpetada, muidu poolkõva värk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis