RäigeRäim kirjutas:
mina olen näiteks viimasel ajal As Statoilis vägagi pettunud , enamus aega olen mudu sealt tankinud aga viimasel ajal on sealne kütuse kvaliteet muutunud alla igasugust arvestust ja olen hakkanud rohkem kasutama lukoili ja nestet siiani pole sealt veel saasta saanud "Ptüi - Ptüi ".
Enamus kordi kui statis käinud olen ka kohvi pihku haaranud aga ka see on viimasel ajal ei miskit muud kui masinapesu vesi sama kehtib ka kakao pihta .
mina olen seega oma boikoteerimis panuse As statoili vastu andnud !
lisaks siia, et viimasel ajal on kakao väga jalapesuvee maitsega (nii Tartus Võru tänava tanklates, kui ka Paide tanklas.. lugege tanklajuhatajad.. ), samuti keerati autopesuga autovärv peesse ja mina ikka süüdi, et miks ma siis sõitsin auto nii mustaks ja miks ma nende pesula siis valisin..
Kus te Boikoteerijad siis olite, kui hind üle 20 eegu oli?
minge protestige siis mujal riikides ka, kus kütuse liiter juba pea 2 EURi maksab.. Kellel vaja sõita, seda ei heiduta ka 20 eegune hind.. Ise pole ka sõitmisharjumusi muutnud, kui raha on, siis saab sõidetud ka.
Küll aga on suuremates tanklakettides tõepoolest kütus kehv.. Statoilist saab viimasel ajal vett vist.. Võtsin eile Võru-Aardla tanklast hädapärast 15L, ja no auto ei liigu absoluutselt... Jõudsin Kärknani, võtsin sealt samapalju peale ja mootorihääl oli kohe meeldivam ja minek oli erksam...
Kaklema ei kipu, kuid verd tahaks näha.. Ehk siis väiksemat kütusehinda..