Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Probleem arvutist programmi kustutamisega?
PostitusPostitatud: 02.04.2010 15:33 

Sai kunagi ammustel aegadel arvutisse installid Ad-Aware. Arvutil on peal olnud ka Kaspersky hullurohi. Kunagi sai siis Kasperskyl litsents läbi ja nüüd tahsin siis nö uue litsensina ta omale arvutisse installida, kuid ei lase- ütleb, et talle ei meelde see Ad-Aware programm. Kustuta ära, muidu tema ei saa korrektselt tööd teha .Ega minul temast ka enam sooja ega külma ei ole tegelikult, võin ju maha ka võtta arvutist, kuna reaalselt ei kasuta seda programmi enam. Kuid ta ei lase seda maha unistallida.

Mina unistallin tavaliselt programme nõnda. Variant 1:
Start>Contral Panel>Add or Remove Programs> Valin programmi ja Remove.

Kuid seal ei lase ta seda kustutada, teeb ainult selle nö aktiivseks, aga rohkem ei midagi- Remove nupp ei toimi!

Variant 2:

Start>All Programs>Lavasoft>Ad-Aware>Unistall Ad-Aware ja tulemuseks on see:

Pilt

Ta ütleb, et ei saa unistallida, kuna ta ei leia mingit faili>käsib uuesti Re-Install teha. Selle installika faili mul konkreetselt enam võtta ei ole, kuid leidsin ühe vanema versiooni Ad-Aware installikast(reaalselt peaks ta laskma ka vanemat versiooni installida, kuid siis esmalt unistallib ta hetkel oleva versiooni maha, kuid ta ei lase seda teha)

Valin "Yes"
Pilt

Siis lööb mingi "huina-muina" kirja ja sokib jälle mingist puuduolevast "Ad-AwareAE.msi" failist. Sealt "Browse" alt ma ei oska midagi arvutist otsida, seda tema puuduolevat faili- järelikult panen edasi "OK" ja pilt selline:
Pilt

Siis lööb mingi "huina-muina" kirja ja sokib jälle mingist puuduolevast "Ad-AwareAE.msi" failist. Sealt "Browse" alt ma ei oska midagi arvutist otsida, seda tema puuduolevat faili- järelikult panen edasi "OK" ja pilt selline:

Pilt

Selge pilt, kaugemale ma siit ei saa ja tuleb panna "Cancel"- pilt selline:

Pilt

Kuidas ma saan sellest Ad-Awere pasast lahti oma arvutist- kuidagi pean ta ju saama maha unistallida- oskab mõni tark ehk nõua anda?

Tänud iiitee geeniustele ette juba,
:)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Probleem arvutist programmi kustutamisega?
PostitusPostitatud: 02.04.2010 15:45 

Tõmba sellelt lehelt unlocker 1.8.9 olen sellega kõigest lahti saanud http://ccollomb.free.fr/unlocker/#download

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Probleem arvutist programmi kustutamisega?
PostitusPostitatud: 02.04.2010 15:58 

Ma olen ikka ajugeenius küll- tõmbasin omale "Revo Unistaller Pro" ja see eemaldab ka kõik tõrkuvad unistalli probleemid- igaljuhul samalihtne ja loogiline nagu see Control Panel´´i Add or Remove Programs. Soovitan kõigile :rokib

Teema lukku! :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis