sellest vahetusel kallim hinnast pole mina ka siiani aru saanud. Ok jah, sulas raha kätte saades olen õnnelik, et saan valida sellise auto nagu tahan, aga samas miks siis teine auto peaks niiöelda odavam olema kui sinu oma. Vahetus autost lahti saamiseks võib teinekord täitsa toimida. Kui sinu auto vastu ikka tükk aega huvi pole tuntud, siis on ka vahetus täitsa mõeldav. Mul on olnud paar juhust, kus auto ära vahetanud ja siis uuest suht kiirelt lahti saanud. Näiteks päris pikalt oli müügis üks Golf 3 GTI, sai vahetatud Corollaga + vaheraha. Sain auto nädala lõpus, sai nädalavahetusel veel koduste vahenditega salong ära puhastatud ja esmaspäeva hommikul 10 paiku auto24 müüki, kell 12 kõne ja 14 paiku saime kokku ja ARKi. Siis on veel paar juhust olnud, kus olen kas ise peale maksnud või mulle peale makstud pea pool enda auto või teise auto hinnast ja need siis pärast suht lihtsalt realiseeritud. 1:1 vahetuse mõttest pole mina siiani aru saanud, kui sul tõesti just mingi jube sara pole ja ei looda paremat saada

.
Mis aga kiirhinnaga müüki puutub, siis jah, mul oli 2009 kevad-sügis üks Audi A4 2003 1.9TDI müügis. Hind oli kuskil 150 000 ringis, aga pidevalt tuli kõnesid, kus esimene lause oli, et palju alla saab. Helistas ka mingi vend, kes tükk aega uuris, mis ikka viga jne. Sai küll seletad, et kõik ideaalses korras, rihmad-värgid vahetatud jne. Lõpuks tuli siis pakkumine, et teeme 100 000 ära, et praegu MASU värk. Peale seda lõppes see kõne suht kiirelt. Selliseid oli teisi veel, kes sellise põhjenduse tõid. OK ma saan aru, et sa tuled vaatad kohapeal auto üle ja siis räägime vigade alusel hinna alandamisest või kaupleme veel hinda, aga mitte nii et räigelt alla ja märksõna MASU.
Aga noh, eks tänast seisu arvestades on kindlasti ka neid, kes hädas ära annavad. Parem annad nn kiirostjale mingi väikse kaotusega, kui pärast liising käest võtab ja kuskil oksjonil pool tasuta ära läheb ja siis veel sinult pärast raha välja nõutakse. Sedasi saad veel natukenegi hinda juhtida. Selle sama tõttu ka turg üleküllastunud, eriti just uuemad autod, mis siin juba vähem maksavad kui mujal euroopas. See ju ammu enamusel teada, et autosid veetakse nüüd siit välismaale juba. Üks sõber saatis ka siit enda Touaregi Saksa, kus see läks vist mingi paari - kolme nädalaga ära. Kuna auto oli ameerikast toodud, siis vist oli mingi jama tuledega, muidu oleks juba varem müüdud saanud. Teine sõber pani enda auto ka prooviks mobilesse müüki, kuna siin olid hinnad suht madalad. Tuli ka mitu huvilist. Lõpuks üks isegi oli valmis ostma, aga kuna tal auto liisingus ja sellel ostjal juba enne oli Elke-autoga mingi koostöödiil, siis oleks pidanud diil käima läbi Elke. Aga kuna Elke vist lükkas lõpuks liiga suure kirve vahele võrreldes soovitud müügihinnaga, siis lõpuks ikkagi ei ostnud. Peale seda sõber ka enam ei viitsinud müüa ka.