Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 68 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: AMS Nissan GTR = 9.9s 1/4 mile
PostitusPostitatud: 08.04.2010 01:45 
Kasutaja avatar

764bhp, seda kassid ostaksid :D

http://www.topgear.com/uk/car-news/ams- ... 2010-04-01

PS !

Pange tähele mõnda asja enne kommenteerimist, sel autol pole dragiauto jaoks spets tõllarattaid, kere on originaal ja armatuurgi paistab stock olema. ka torusi kokpitis ei paista, ehk siis tõelise TÄNAVA autoga tegu !

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: AMS Nissan GTR = 9.9s 1/4 mile
PostitusPostitatud: 08.04.2010 09:13 

Uskumatu auto muidugi see GTR.
Ega see alla 10ne aeg pidi mingi aeg tulema.
Sellisest kiirusest tänavatel annab aimu see mida venemaal tehakse.
Lüües Youtubes sisse Nissan GT-R R35 Switzer P800 leiab igast huvitavaid videosid kuidas 1/4miili 10.1 sõitev tänaval ringi paugutab ja motikatele püksid pähe tõmbab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 09:20 
Kasutaja avatar

:) Deville....saa ükskord oma usakatest üle-need pole võrreldavad euroopa/aasia autodega :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 09:31 

Ega 875hp n/a mootorist polegi võrreldav turbo abistatud 764 hp´ga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 09:36 
Kasutaja avatar

"Still looks like shit" (GTR kohta :D) Aga maitsed onnnn erinevad.
Saavutus on tubli muidugi! Pidamist onnnn 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 10:33 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
tänaval on see niisama praktiline nagu pro-mod dragster

E: nö tänavaautode mastaabis on 87 aastal ehitatud Big Red Camaro sootuks sümpaatsem masin

Kas sinu toodud lingil oleval autol mitte Camaro plekid ainult küljes pole ? :kill
Oh sorri, paar mutikat ja jubinat saaks kindlasti veel loetellu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 11:41 
Kasutaja avatar

jazz kirjutas:
Ega 875hp n/a mootorist polegi võrreldav turbo abistatud 764 hp´ga

8.8 vs alla 4 liitri on kaa pisike vahe. Mitu sõitu huvitav selle usajunni ressurss on?
Tahaks näha inimest, kes eelistaks GT-R-ile camarot, kui tasuta antaks valida :kill
BTW, DevilDeVille, ei viitsi otsida, aga palju Big Red Camarosi tehti? Palju on sellel autol ühist seeriamudeliga? Kas vastuseks on üks ja kerekuju?

Viimati muutis JAWAmees, 08.04.2010 11:51, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 12:35 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
miks ma selle asja siia riputasin on lihtsalt võrdlusmomendi loomiseks. et mida tehti 23 aastat tagasi ja millist vaimustust tekitab tänapäeva tehnoloogia juures kallima rahaga saadav mitte just rabavalt parem ja kindlasti mitte stiilsem masin.

Iccc, ja selle punase auto kurvisuutlikus on ?
Camaro ehitati AINULT otse sõitmiseks, antud GTR-ga sõidab vabalt drifti ja dragi. Näeb esinduslik välja kogu oma sisustusega, pole mingeid torusi sees jne jne ja on nii öelda tehase raamil üsna võimekas.
Aga meerika raua austajatele selliste asjade selgitamine on sama, mis peaga vastu puud jooksmine :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 12:48 
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:
Camaro ehitati AINULT otse sõitmiseks, antud GTR-ga sõidab vabalt drifti ja dragi. Näeb esinduslik välja kogu oma sisustusega, pole mingeid torusi sees jne jne ja on nii öelda tehase raamil üsna võimekas.
Aga meerika raua austajatele selliste asjade selgitamine on sama, mis peaga vastu puud jooksmine :D

Tüüpiline riisisööja :D "Usakas ei suuda kurvis sõita ja usakas sõidab ainult otse ja usakas võtab rohkem kütust kui minu v-tec" Tänapäeva USA toodang lööb driftis väga kõvasti laineid. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 12:52 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Tüüpiline riisisööja :D "Usakas ei suuda kurvis sõita ja usakas sõidab ainult otse ja usakas võtab rohkem kütust kui minu v-tec" Tänapäeva USA toodang lööb driftis väga kõvasti laineid. :)

Ei ole ma mingi riisisööja, ja kui sa antud teemat natukenegi mõttega loeks, siis DevilDeVille võrdleb siin just nimelt olematu juhitavusega dragi autot GTRi vastu. Perfomansi mõttes võrreldakse täiesti võrreldamatuid asju.
Ja neid autosi omavahel ma võrdlesingi. MITTE meerika vs japs !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 12:59 

Ega jawamehel väga vast "nupp ei noki" või mis? :kill :D
Juba puhtalt ainulaadsuse pärast võtaks Suure Punase, mis likviidsuse (raske sõna eks?) poolepealt ületab GTRi mitmekordselt.

Ja 875hp n/a mootorist on igatahes suurem saavutus ka praegu, kui 3,8sest turbo abil 764hp-d saada. Arvestamata siis mootori tehnoloogia vanust jms.

Ühesõnaga klassika on klassika. GTR seda kahjuks pole kuigi see ei tähenda, et auto hää ei oleks :)

Marko - Kuis nii nüüd? Performance ju loebki ja sellega edestabki Camaro GTRi. Juhitavus on aga teine teema. Tõepoolest powerslide´i sellega ei kontrolli ega 2G-d kurvis ka välja ei pigista kuid samas otse sõita saab kiiremini. Dragi see masin niiväga ei sõitnud kui ikka open-road´i või mis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 13:15 

jazz kirjutas:
E
Marko - Kuis nii nüüd? Performance ju loebki ja sellega edestabki Camaro GTRi. Juhitavus on aga teine teema. Tõepoolest powerslide´i sellega ei kontrolli ega 2G-d kurvis ka välja ei pigista kuid samas otse sõita saab kiiremini. Dragi see masin niiväga ei sõitnud kui ikka open-road´i või mis?

antud juhul arutatakse praegu performance vs igapäevakasutus suhet ja sellesvallas ei saa see kamaro kuidagi gtri vastu. Eeldades, et nissanil on normaalne armatuur, kliimaseade, navi, istmesoojendused ja muidu mugav olemine versus camaro toruraam, mingi plekist ja eriti kole armatuurlaud, olematu sõidumugavus siis on gtr parem valik. Ma tahaks näha, kes teist õhtul töölt koju tulles pintsakuga sealt kamarost üle toruraamide sealt välja ronib või daami välja viies miniseelikuga teda üle raudkonstruktsioonide aitab :D

Jah, sellega saab igapäevaselt sõita, aga mis hinnaga ja mis mööndusi selleks tuleb teha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 13:30 

Keegi pole öelnud, et me sellist suhet arutame?

Usun, et Camarot ei võta kohe keegi igapäeva autoks ja kindlasti mitte ka 764hp-st GTRi. GTR küll on sobilikum aga puudub mõte või mis? Samuti Hollywoodi filmides (millest rikkad ja ilusad malli võtavad) näitavad kuidas spets rariteetidega kalli restorani/hotelli/peomaja ette veeretakse.

Nii et chill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 13:31 

Algusest peale ju käinud teema, et nii kiire auto, aga täiesti igapäevakasutamiseks võimalik ja siis lendas devil oma siseehitatud puuri, ilma igasuguse varustuse ja metallkarpe täis camaroga letti.

Ma ei kujuta ette, kuidas sellise viimase piirini timmitud vabalthingava vastupidavus üldse on. Kindlasti on see kehvem, kui nissani v6 ja turbod, kus pole kumbagi lastud viimasele piirile vaid on mõlemast võetud natukene. Aga noh eks see kõik ole maitse asi, mina kes usa raua fänn ei ole võtaksin kindlasti selle gtr-i.

Mille üle siis veel siin arutada? Ega 9,9sek veerandmiili pole mingi maailmaime.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 13:43 
Moderator
Kasutaja avatar

MarkoC kirjutas:
DevilDeVille kirjutas:
miks ma selle asja siia riputasin on lihtsalt võrdlusmomendi loomiseks. et mida tehti 23 aastat tagasi ja millist vaimustust tekitab tänapäeva tehnoloogia juures kallima rahaga saadav mitte just rabavalt parem ja kindlasti mitte stiilsem masin.

Camaro ehitati AINULT otse sõitmiseks:D

Ma eeldasin,et Iirimaal või kus sa eladki,elamine eeldab ka inglise keel oskust.

Tsiteeri:
Big Red was never designed with quarter mile ET's in mind.

Nope, from the start Big Red was built for high speed dominance in open road races like the Silver State Challenge and the La Carrera Road Race.

Tsiteeri:
Father and son duo Dan and RJ Gottleib had the idea to build a Camaro that could embarrass big dollar super cars on high speed courses and they got to work on the original Big Red.

Kes siin jahus midagi plekist armatuurist Camaros ??

Tsiteeri:
The dash is an original '69 Camaro piece,

Jne.

Võiks ennem natuke panustada lugemisele kui paukuma hakata.Ses suhtes on Markol õigus,et sellel võistlusel kus Big Red võistleb(s) pole palju ühist ringraja võistlusega,aga kuna kiirused sellisel rajal ületavad reeglina 200 mph ehk siis 321,8 km/h ja tegu pole päris peegel sileda soolajärvega vaid ikkagi suletud maanteega kus on ka kurvid jne.Et sellistel kiirustel ka kurvides maa peal püsida peab seal ikkagi olema ka väga pädev vedrustus.Ja tipp kiirus 220 mph ehk siis 354 km/h ja keskmine 197 mph ehk 317 km/h.Seda suvalise puhtalt drag-i jaoks ehitatud autoga sellel rajal ei teeks elu sees.

Ma ei tee nüüd midagi maha ,aga tehke endale faktid selgeks või lugege ennem antud lingid läbi.

Ma olen ka muuseas selline puupea kes võtaks ennem selle camaro kui gtr-i.Juba puhtalt ta kollektsiooni väärtuse pärast.
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=mJTDcMWs ... re=related [/url]

Edit:
Tsiteeri:
Ma ei kujuta ette, kuidas sellise viimase piirini timmitud vabalthingava vastupidavus üldse on.

Kui see mootor on mõeldud käima v8 mõistes kõrgel pöördel ja seda pikka aega siis tava kasutuses on seda ressurssi ka piisavalt ja rohkemgi veel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 68 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis