MarkoC kirjutas:
DevilDeVille kirjutas:
miks ma selle asja siia riputasin on lihtsalt võrdlusmomendi loomiseks. et mida tehti 23 aastat tagasi ja millist vaimustust tekitab tänapäeva tehnoloogia juures kallima rahaga saadav mitte just rabavalt parem ja kindlasti mitte stiilsem masin.
Iccc, ja selle punase auto kurvisuutlikus on ?
Camaro ehitati AINULT otse sõitmiseks:D
Ma eeldasin,et Iirimaal või kus sa eladki,elamine eeldab ka inglise keel oskust.
Tsiteeri:
Big Red was never designed with quarter mile ET's in mind.
Nope, from the start Big Red was built for high speed dominance in open road races like the Silver State Challenge and the La Carrera Road Race.
Tsiteeri:
Father and son duo Dan and RJ Gottleib had the idea to build a Camaro that could embarrass big dollar super cars on high speed courses and they got to work on the original Big Red.
Kes siin jahus midagi plekist armatuurist Camaros ??
Tsiteeri:
The dash is an original '69 Camaro piece,
Jne.
Võiks ennem natuke panustada lugemisele kui paukuma hakata.Ses suhtes on Markol õigus,et sellel võistlusel kus Big Red võistleb(s) pole palju ühist ringraja võistlusega,aga kuna kiirused sellisel rajal ületavad reeglina 200 mph ehk siis 321,8 km/h ja tegu pole päris peegel sileda soolajärvega vaid ikkagi suletud maanteega kus on ka kurvid jne.Et sellistel kiirustel ka kurvides maa peal püsida peab seal ikkagi olema ka väga pädev vedrustus.Ja tipp kiirus 220 mph ehk siis 354 km/h ja keskmine 197 mph ehk 317 km/h.Seda suvalise puhtalt drag-i jaoks ehitatud autoga sellel rajal ei teeks elu sees.
Ma ei tee nüüd midagi maha ,aga tehke endale faktid selgeks või lugege ennem antud lingid läbi.
Ma olen ka muuseas selline puupea kes võtaks ennem selle camaro kui gtr-i.Juba puhtalt ta kollektsiooni väärtuse pärast.
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=mJTDcMWs ... re=related [/url]
Edit:
Tsiteeri:
Ma ei kujuta ette, kuidas sellise viimase piirini timmitud vabalthingava vastupidavus üldse on.
Kui see mootor on mõeldud käima v8 mõistes kõrgel pöördel ja seda pikka aega siis tava kasutuses on seda ressurssi ka piisavalt ja rohkemgi veel.