Milbuck kirjutas:
Mismoodi see küll seda põhjustab...ok linde jääb vähemaks ehk piirkonnas aga ongi hommikuti vähem kajakasitta klaasidelt nühkida.
Taimed kasvavad endiselt, loomadel on ka ükskõik mis seal ladvas toimub...ainus takistus ongi mõningad inimesed, kellel igas asjas probleemi on vaja näha.
Vb ma olen loll ka ja ei saa asjadest aru aga eks parandage mind

Minu poolthääl üritusele!
Eksid. Kahjuks ei ole looduses nii, et kui üks lüli vahelt ära kukub, jääb teine lüli puutumata. Otseselt või kaudselt saab see teinegi lüligi kannatada. Taimedel & loomadel ei ole tegelikult ükskõik, kui antud piirkonnast linnud kaovad, saavad kannatada nemadki. Eriti just taimed, sest levima võivad hakata kahjurid jms, kellest linnud enne kadumist toitusid. Maastikku rikub tuulepark rohkem visuaalses mõttes.
Tegelikult on see üpris pull teema. Selliste aktsioonide vastu pole minu meelest suurt mõtet sõdida, arvestades seda, et põlevkivi on otsakorral lähima ~40 aasta jooksul. Narva Soojuselektrijaama toodetud energiast oli 2005. aastal 95% toodetud põlevkivist. Seega, mida kuradit me teeme siis kui põlevkivi otsa saab? Elame nagu kiviajal? Ja põlevkivi kaevandamine rikub tunduvalt rohkem visuaalset maastikupilti kui need generaatorid.
Varem või hiljem tulevad need tuulepargid & tuumajaamad. Rõhutan just viimast- tuumajaamad. Nagu ikka, on ka sellel üritusel oma positiivne & negatiivne pool. Üldiselt tahaks näha, mis saab kui tuumajaama ehitamist avalikult & laiemas mastaabis arutama hakatakse. Praegu need, kes on ühe käega tuulepargi vastu, on hiljem kahe käega tuumajaama vastu, endale aru andmata, et nii meil pole varsti elektritki.
Ainus probleem on tuuleenergia väike kasutegur. Näitena võib tuua Tahkuna tuulepargi Hiiumaal. Enne rajamist prognoositi aastast energiatoodangut 300 tuhat kWh, mis teeb Hiiumaa elektritarbimisest alla 1%. Tegelikkuses esimesel tööaastal 288 tuhat kWh, kuid abiks ikka.
Enne selliste asjade vastu võitlemist soovitan teha selgeks endale antud teema põhitõed & seda mitte ainult ajakirjanduse kaudu. Kvaliteetajakirjandust on meil üpris vähe. Enam-jaolt lahatakse teemat ühest küljest, puutumata asja teist külge. Nii räägitaksegi ''ullikestele'', et tuulepargid ainult rikuvad, toodavad vähe & hävitavad, kui aga küsida inimeselt tänaval kauaks jätkub meil põlevkivi, teavad vastust vähesed. Niisama lahmida oskab igaüks.