Tere,
See selleks, ega kõikidest inimestest ei saagi insenerid ja teadlased. Paljud inimesed maailmas teevad lihttöölise või oskustöölise tööd ning on rahul sellega, see ei tee neist rumalamat ega halvemat inimest. Meil (ka lääne ja idamaailmades) aga peetakse oskustöölisi või lihtöölist orjaks ning koheldakse teda vastavalt, mees kes aga päev otsa virtuaalselt pappi liigutab on aga kunn.
Minu arvamus on, et töö peab olema austust väärt ning spekuleerimine tuleks viia miinimumini, ära seda kaotada ei saa, sest paraku enamus eraettevõtlusest spekuleerib. Kas siis toidu,riiete või autovaruosadega

Mis puutub globaalsesse maailmamajandusse ning poliitikasse, siis siin on niipalju erinevaid aspekte mida katta ja lahti seletada, et enne saab SR.ORGi foorumi kõvakettal ruum otsa kui see info kõik postitatud ja läbiarutatud saab.
Globaliseerumise põhiline eesmärk on koondada kogu majandamine, poliitika ning juhtimine ühte keskusesse. Siinpool ookeani on selleks Brüssel, teiselpool ookeani aga Washington. Väidetakse, et see hoiab kulusid kokku ning aitab paremini "inimkonnal" areneda, minuarust (tegelikult paljude arust) on see väide absurd ning lauspopulism.
Väikesed rahvusriigid nagu Läti,Leedu,Eesti jms peavad kaduma ning hakkama alluma maailmavalitsusele (hetkel siis Euroopa Liit). Seadused kehtestatakse ju kõik seal ning Lissaboni lepingu ratifitseerimisega anti Eesti Vabariigi, kui põliseestlaste kodu ja rahvusriigile, päris korralik hoop. Nüüd kehtestab juba EU, palju meile immigrante saadetakse, kuidas me neid kohtlema peame ning palju neile raha maksma. Sest see on ju humaane.
See, et meil endal on tööpuudus ning pensionärid (kes terve oma elu pühendasid riigi teenimisele ja nüüd vanaduses peavad taluma riigipoolset mõnitamist), räägimata sundüürnikest ja tagastamata maadest, on EU jaoks pisiprobleem.
Minu eesmärk on provotseerida inimest mõtlema ning kogu informatsiooniväljades olevat informatsiooni läbi töödeldes tekiksid küsimused, miks, millal, kuna, mille jaoks, kas on vaja, kas teistmoodi ei saaks jne...
Praegustes tingimustes loetakse küll lehti, võetakse seal avaltatud kui tõde ning ei esistata üldse mingeid küsimusi. Aga maailmas ei ole olemas must-valget situatsioonid, vaid on ka hallid toonid, ning neid varjatakse suure innuga.
Näiteks Eesti Vabariigi ja Venemaa pidev vastandamine ning tiblamentaliteet? Selle asemel, et ajada konstruktiivset poliitikat ning sinna suunas eksportida valmistoodangut (toit,riided,ehitus jne), kisub meil riik pidevad kiusu ning kraabib ajaloos.
Kõigepealt võiks ajaloo ümberkirjutamise lõpetada ning rääkida asjadest nii nagu oli, miks VAPSID (Vabadussõjalased) Pätsu ajal kinni pandi ja miks Päts koos Laidoneriga kommunistide kulda läände vahendas jne.
Aeg oleks ükskord võtta mõistus pähe, hakata rahvusriigiks, rakendada oma siseturule protektsionismi ja piirata immigratsioon nullilähedaseks. Ärge ajage sassi turismi ja immigratsiooni! Eestlane on läbi aastasadade ise toitu kasvatanud ning sellest ära elanud ning ka loodusvarasid on meil omaks tarbeks aegade lõpuni (puit,lehmapiim jne).
Saage aru, ühes katla servas ei saa lahjemat või kangemat suppi keeta, senikaua kuni me oleme EU-s, voolab siia võõrast lihasmassi, kes tahaks lihtsalt eksisteerida ning riigilt raha saada (sest kodumaal kiusati neid "poliitiliselt" vms). Üleval peab pidama neid täiesti tavaline Eesti tööline, kes maksab enamuse oma sissetulekust selleks, et riik saaks kogutud maksurahana selle immigrantidele laiali jagada. Sest Euroopa Liit nõuab seda!
Üldiselt on teema liiga pikk siin käsitlemiseks ning minu infokogus samuti kasvab iga päevaga, soovitan lugeda raamatuid, sõltumatuid uudisteallikaid, analüüse, artikleid, persoonilugusid ja vaadata kõige selle taha. Minu teadlikkus neist asjadest ei tulnud üleöö, vaid see on aastatepikkune aju kasutamise tulemus.
Kui keegi SR.ORG foorumist soovib nendel teemadel diskuteerida argumenteeritult, siis olen alati valmis teemades sõna võtma ning asju lahti seletama nii hästi kui oskan või suudan. Ma ei viitsi vastata inimestele kellel puudub elementaarne kirjaoskus (suured väikesed tähed, kirjavahemärgid, teksti sakkimine) ja kelle puuduvad elementaarsed teadmised, iga inimene on täpselt nii tark kui ta ise tahab olla.
Olavi, ei kuulu ühtegi erakonda, ei toeta ühtegi erakonda, vaadetelt pigem natsionaalsotsialist-rahvuslane ja tegev erasektoris ettevõtjana
PS. Konstruktiivsetele küsimustele võiksin siin samas teemas vastata, sest Eesti Vabariigi otsasaamine on ka päevakorras tegelikult, paljud lihtsalt ei saa sellest ennem aru kui IMFi lilla tank kohal on.