Tere,
usun et neid teemasi on siin olnud aga otsing abi ei andnud. Mure järgmine, 2007/2008 aastal sai müüdud Volvo 360GL ja ostjaks olid mingid 2 nooremat tüüpi koos oma isaga vasalemmast, tulid autole järgi kaup sobis, sõlmisime lepingu ja tüübid sõitsid minema. Kuna kolisin 2008a sügisel siis kolimise käigus ei pidand vajalikuks ostu/müügi lepingut säilitada ja nüüd ~kuu tagasi sain LKF-ist kirja kus öeldakse et kuna ma pole 2a maksnud kindlustust siis tuleb kas maksmine taasalustada või auto arvelt maha kanda või muidu tehakse trahv kogu maksmata jäänud aja eest. Kuna mul ei ole mitte mingit huvi sellist summat maksta siis ma tahaks autot maha kanda, selleks pöördusin ARK-i kust tuleb välja et selleks et auto maha kanda on mul vaja dokke/numbreid ja lammar tõendid. Kuna mul neid pole siis ei saa ma arvelt maha kanda, ARK soovitas selle peale LKF-i pöörduda, seal öeldi et nad peatavad menetluse aga midagi muud teha ei saa, uuesti ark-i pöördudes öeldi et võtku ma ühendust politseiga, sealt tuli vastus et kuna tegemist on isikute vahelise kokkuleppega siis politsei seda ei menetle kuna puudub süütegu, uuesti ARK-i poole pöördudes saatis nende esindaja mulle väljavõtte liiklusseadusest ja ütles et pöördugu ma halduskohtusse.
Kuna mul pole vähimatki aimu kes need tyybid olid kes mult auto ostsid siis on mul ka raske neid üles leida. Kirjutasin mingitele tüüpidele rate.ee-s kes elavad vasalemmas et ega nad pole sellist autot näinud kuid kas polnud näind või ei ole vastanud. Mõistan et mina kui omanik saan ark-ist küsida numbrimärkide ja dokkide duplikaati ja siis nendega saan minna ütlema et autot pole ja et kandku maha kuid see on jällegist mõttettu kulutus.
ideid mida teha?
link müügikuulutusele:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=427587&rhash=6d06