Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 17 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Romulad eestis ja välismaal
PostitusPostitatud: 13.11.2010 07:25 

Tõstataks siis teema seoses eestis asuvate romulatega. Teema idee tuli viimasel ajal külastatud romulates kogetud ebaproffesionaalsest käitumisest. Mõtlesin seda veidi arutada

Täpsemalt siis näiteks käisin vääna autolammutuses. Alati toredad, eriti aidata ei viitsi kuid suunavad platsile ise endale juppi otsima. Teine koht oli Vääna-posti autolammutus kust kogesin sellist suhtumist nagu nad ei olekski tahtnud midagi mulle müüa.
Küsisin lihtsat asja (iste) Polnud oluline ei auto kust see pärit ega ka see kas ta on nahast või pool nahast või tavaline veluur. Soovisin lihtsalt osta mingisugust viisakat istet ning olin valmis raha kulutama. Lahendus seal oligi selline, et meil vist ei ole. Leppisin vastusega, küsisin veel igaks juhuks ka üle, et kas kindlasti ei vedele teil ühtegi istet? Muiati midagi vastu ning lahkusin sealt.
Kõige positiivsema kogemuse sain Männiku autolammutusest kuhu helistasin ette eelnevate kogemuste pärast, kirjeldasin probleemi ning härra ütles, et kindlasti leiame midagi. Kohale tasub kindlasti tulla. Läksin kohale, kutsuti üks kutt kohale, viis mind istmete hunnikuni, demonstreeris ja rääkis viisakat juttu ning lõpuks leidis mulle super istme ka millega ma täitsa rahule jäin.

Ühesõnaga millised on Teie kogemused autoromulatega ning mis võiks teistmoodi olla või kuhu poole võiks püüelda.

---------

Välismaa romulatest tooksin heameelega välja enda lemmiku (pole kunagi käinud kuid aegajalt sirvin puht huvist seda lehte)
Tegemist on rootsis asuva euroopa suurima USA autode romulaga. Soovitan vaadata pilte ning pöörata rõhku sellele kui palju on pandud välimusele ning kvaliteedile rõhku!
* http://www.bildelarosby.se/
Pilt

Võiksite jagada ka enda linke kui kellegil midagi huvitavat on!

Viimati muutis hentz, 13.11.2010 11:59, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Romulad eestis ja välismaal
PostitusPostitatud: 13.11.2010 09:41 
Kasutaja avatar

Elu hullem koht millega mina kokku olen puutunud on prillimäe.Kõige asjalikum koht on olnud aga Väike autolammutus laagri piiril.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2010 11:29 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
http://www.bilderarosby.se

Paranda link ära :arrow:

IMO:
Prillimäe,Vääna posti,Ardesia(betooni) ja Trass kõik väga asjalikud ja viisakad.Telefoni teel saab asjad uuritud ja räägitud ja kohale minnes kõik nii nagu lubati.
Vääna ja Järve varuosakeskusega on olnud natuke raskem aga oleneb ka sellest,millise teenindaja jutule satud :) Väänast saadetakse lihtsalt minema,et pole seda juppi ja ei huvita jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2010 11:59 

Parandasin lingi ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2010 13:25 
Kasutaja avatar

Männiku autolammutus on üldiselt tore koht. Varuosade valik on neil suur ja leiavad kiiresti vajamineva asja. Samas kunagi otsisin õõtshooba, kuigi arvasin et romulast vast korralikku ei saa. Männikult kinnitati, et neil on täiesti korralik õõts üle, loomulikult hind oli ka vastav. Kuid õõts mis mulle pakuti, ei kõlvanud nagu väga kuhugi, ehk üks kuu-poolteist oleks vastu pidanud. Õnneks sain probleemi lahendatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2010 20:33 
Kasutaja avatar

Vääna autolammutus (www.demontering.ee) paistab tõesti tööd suht palju ja siis ei imesta kui mingi umbmäärase küsimuse peale minema saadetakse. Ise olen sealt kunagi ühe hooratta soetanud ja kui varem kokku leppida, siis jupp ilusti ootab ka. Niisama sinna hoovipeale nad väga kolama vist tõesti kedagi ei taha, eriti kui järjekord taga, siis ei panda töömeest ala pooleks tunniks kinni. Samast kohast käisime ühele inimesele ust otsimas, saadeti ilusti platsile vaatama ja anti töömees kaasa. Leidsime, et uks korralik ja võtame ära. Neil oli veel sellel päeval suur tõstuk katki ja paras toimetamine oli, et uks kätte saada. Kambapeale saime siiski tehtud (panime ise ka käes külge). Kusjuures samal ajal käis tihe raadioside ja samale kutile oleks päris mitu asja olnud, mida kohe maha keerata. Siis on arusaadav, et selline umbmäärane soov nagu iste on suht ajakulukas. Kui oleksid läinud hetkel, kui väga tööd poleks olnud, siis vast oleks aega leitud ka. Teine võimalus, et soovitakse istmeid korraga müüa. Kunagi vist ka midagi uurisin piltide järgi ja siis taheti mõlemad esimesed korraga anda.

Prillimäele pole viimastel aastatel väga sattunud, aga omal ajal sai ikka käidud. Teinekord oli nii, et helistades vastus et pole. Kohapeal autosse vaadates aga jupp täitsa olemas. Nimelt oli vaja el akende lülitilt mingit osa. Eks kutt tõmbas ukse lahti, vaatas et polstrit pole ja kõik. Tegelikult oli aga polster lahtiselt autos ja vajalik nupp ka olemas. Kaupa saab neile ka tagastada, vähemalt vanasti sai. Teine tähelepanek oli see, et ühtset hinnapoliitikat seal ka polnud, üks kutt võis 50 küsida ja teine 150 sama asja eest.

Trassis on tavaliselt hinnad suht krõbedad, tagasi nad asju ei võta. Vähemalt kunagi oli ühte aju vaja, ei olnud tegelikult täpselt sama mudel, aga tagasi ka ei võtnud. Prillimäelt sai analoogselt mitu asja prooviks võetud ja pärast tagasi viidud, kui see auto toimimist paremaks ei teinud.

Männiku autolammutus on nüüdseks vist mingi kodulehe üles saanud, aga aastaid tagasi oli selles suhtes täitsa tume maa, et kunagi ei teadnud mida neil olla võiks. Samas kui miskit olemas oli, siis sai tavaliselt kätte ka.

Minu kõige suurem plus läheks Welg autolammutusele Tartus/Valgas. Sealt on vist interneti, maili, telefoni teel ikka hulgim juppe võetud. Kunagi pole ühtegi probleemi, tuuakse ilusti ka Tallinnasse üle päeva jne. Meilidele vastatakse alati väga kiiresti ja sisukalt.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2010 20:47 

dellu kirjutas:
... Kui oleksid läinud hetkel, kui väga tööd poleks olnud, siis vast oleks aega leitud ka. Teine võimalus, et soovitakse istmeid korraga müüa. Kunagi vist ka midagi uurisin piltide järgi ja siis taheti mõlemad esimesed korraga anda...

Järjekorda polnud, härra istus minu arvates internetis ja oli üldse kuidagi omas mõtteis. Oli ka juttu et paljud istmed tahavad nad komplektina müüa. Sellepeale mainisin, et ok.. pakkuge siis vähemalt midagi. Äkki meeldib ja ostan ära ning vaatan ise edasi kuidas teise osa ära realiseerida saan.

Lõplik point tegelt see, et ta ei tundnud ära klienti kellel oli raha taskus ja oli nõus vabalt seda kulutama. Pärast isegi mõtlesin, et tegi mulle teene kuna tol hetkel oli mul täiesti pohui palju raha läheb ning istet oli lihtsalt kiirelt vaja :)
Müügioskus null :) Ta oleks suutnud mulle isegi mingi riidest istme maha müüa normaalse hinnaga. Riidest istmeid vist nagu nii väga ei osteta romulatest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 16:30 
Kasutaja avatar

Sai Valga Welg'ist endale A6 C4 kapott tellitud. Maksis Tallinnasse toomisega oluliselt vähem kui Tallinnas ja selle ümbruses + kõik lisajubinad olid küljes (lukustus, kapotialune matt jm). Hinne 5+

Prillimäega pole ka probleeme olnud ja Männikuga samuti mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 16:48 
Kasutaja avatar

Kõige hullem romula on muidugi gefi, sinna ei soovita kellelgi minna, enne sõitku soome või ostku uus jupp.

Üldiselt aga müüvad eesti romulad ülihäid juppe, paremaid kui poest saab, kui julged selles väites kahelda ei taheta sind enam iial seal näha. Äri tegemine on teisejärguline asi.

Tingimisest polda ka midagi kuuldud, üsna ükskõikselt suhtutakse. On olnud nii häid kui halbu kogemusi Järve autolammutusega, samuti kunagi aastaid tagasi ka Männiku autolammutusega. Ülejäänud kohad on suht nagu on, ma ei oska hetkel öelda millised on vääna ja vääna posti romulad, sealkandis neid 3 ju, see vana maanteeäärne, siis uuem veidi enne väänat ja veoexpert "tallinnast kõige kaugemal" niiöelda. Viimased kaks on küll üsna suure uuemate autode valikuga (inglise matsukaid jagub) aga suhtlemine ikka üsna kehv, sama ka welg autolammutusega valgas.

Viimasel ajal leian jupid rohkem mõne tuttava tuttava romulast ja siis on ka suhtumine normaalne. Vahel Rootsi sattudes saab kohustuslikult külastatud ka www.returbilen.se romulat. Malmö oma vähemalt. Viimasepeal asi, uusi ja kalleid asju väga ei leidu, värskemad autod lähevad kiirelt tühjaks (aastane 5nda bmw vms) aga vanu asju seisab ja hinnad on konkreetsed ning selged. Ise kruvid tükid küljest ära ja saad täpselt mis tahad.

http://returbilen.se/prislista.htm?anl=1 hinnakiri,see on romula hinnakiri, mitte bmw 323 ega siseturu opel astra 1.2 selle roostes oranzi või tolle matsuse sinise 1.6 oma!!! super süsteem

Soovitan proovida! Võin aidata tõlkida kui mingit juppi otsid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 18:32 
Kasutaja avatar

Kaks negatiivset kogemust olnud selle demonteering OÜ-ga. Ühe korra suhtlesin meili teel ja öeldi mulle, et vajalik jupp olemas tule aint järgi. Võtsin siis end kokku ja sõitsin sinna kohale. Sinna jõudes ei olnud keegi kuulnud, et midagi sellist vaja oleks. Lõpuks mokaotsast mainiti, et "ah jah vist oli jah". Tammusin siis koos mehega platsile ja tuli välja, et neil polegi vajalikku asja.
Teine kord suhtlesin telefoni teel. Asi olemas, hind oli vist 800 vms. Lähen järgmine päev kohale. Huiat. Sama lugu. Pole sellist asja. Siis ajas sita keema ja jalutasin minema sealt. Tagasi ei lähe. Kunagi.

Prillimäelt olen asjad enamasti kätte saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 19:51 
Kasutaja avatar

Vääna-posti romulas ( kohe keila maanteeääres, peaks vast õige nimi olema) olen sügavalt pettunud.
Esiteks on see üks suur peldik, nii seest kui väljast, töötajaid klientidest raske eristada (kõik siiberdavad ringi) ning tagatipuks oskavad solvata kah.

Samal ajal kui järjekorras ootasin, porilompide vahel, mõtlesin teksade tagataskust rahakoti välja võtta ja põue panna. Poleks vaja et see lompi kaob.
Nii kui sain rahatasku kätte võtta, ütles romulatont mulle nii: see et sa siin rahakotiga vehid, ei tähenda et sa järjekorras ettepoole saad. :kill

Seepeale lõin käega ja läksin sealt edasi järgmisesse, kas demotering vms.
Vaatasin seal jupi välja ja seni kui töötaja seda maha saagis, sai soojas istuda ja nahkdiivanil ajakirju uurida.
Asi käes ja rahul. Külastan seda kohta teinekordki.

Prillimäe, Männiku ja Järve romulatega rahul, olen sealt saanud oma jupid ja külastan neid ikka kui midagi tarvis.

Mainiks ka Carway-d, palju bemari juppe ning olen sealt saanud kõik vajaliku. Hinnad ka normaalsed võrreldes Saue kohaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2010 20:24 

minu kogemuste kohaselt:
-männiku- OK Leiavad sobiliku jupi või soovitavad mõnda muud asendust- mitte spetsiifiliste detailide puhul- ning kui hiljem selgub, et ei sobinud siis võtavad tagasi.

-mõlemad väänad- OK Telefoni teel sai tagumisest väänast uuritud mingit juppi ja öeldi, et on olemas. Järgi minnes tõmmati vidin suht kähku auto küljest maha ning elu oli ilus.
Esimene Vääna suunas omaljalal platsile uurima (mingit esitiiba oli vaja) ja öeldi, et kui leiad omale ihaldusväärse siis kisume maha. Kuna õiget tiiba ei leidnud siis soovitati veel kohti kust uurida tasuks ja seletati kenasti asukohta.

-prillimäe- alla igasugust arvestust. sõbral oli kunagi mingi toyota siduriketast, -korvi ja hooratast vaja. juttude järgi oli neil olemas. oligi aga hinda küsiti miskit 7k eek kanti (tutikas komplekt maksis tookord 5k eek-i kuid tellimisaeg oli ca. 2 nädalat). samas kõrval oli mingi teise toyota komplekt- peaaegu identne aga natuke väiksema läbimõõduga- selle eest küsiti 500eek-i :? Sai siis küsitud, et millest selline hinnavahe ja vastuseks tuli otsene näkku irvitamine, et sul on seda 7000.- komplekti vaja ju aga 500.-st vaja ju pole. Nagu WTF?! Ma loodan, et nad istuvad siiamaani selle "kullast" komplekti otsas oma irvega.

-järve- OK Kunagi oli vaja mingit esituld. Algul oli hind 400.- aga kuna kohale minnes tuli välja, et tagant oli kate puudu siis tehti hinnaks 200.-. Samamoodi oli mingi peegliga. Algul oli hind 300.- aga kuna klaasil oli pisike mõra sees siis tehti hind 150.- . Mul oli ainult korpust vaja :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 21:18 
Kasutaja avatar

paneks prillimäele ka ühe miinuse.
Asi juba toimus aastaid tagasi kuid väärib ikka mainimist.
Nimelt tahtsin saada 07-me istmeid, oligi kohapeal kompletkne seitse sees ja ilusa puhta sisustusega.
Ütlesin et läheb kaubaks ja kästi järgmine päev järgi tulla.
Järgi minnes avastasin et istmed kõik saepuruga koos ja istmed riide poolega vasta maad ( saepurune põrand vms)
Võtsin kauba ära kuid kirusin küll kui riidest ükshaaval pinde ja tükikesi noppisin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:35 

Küsimus laiale ringile... Mis võiks teisiti olla? Mis oleks kõige mugavam variant varuosa leida, kätte saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2011 20:56 
Kasutaja avatar

Kõige mugavam ja parem oleks kui romula pidajad teaksid ka ise mis neil olemas on ja mida pole

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 17 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis