A)
kõik ei taha naabrimehele-naisele ära panna
B) Alguses oli tore teema, nüüd tahaks küsida, et mis see sind torgib, millest keegi unistab ja millega keegi sõidab? Sul ei ole vaja nui neljaks oma arvamusi peale suruda, selliseid inimesi paraku ei kuulata. Tekib vastupidine moment, inimestel tekib hoopiski jonn ja trots.
C) mkb lause, et sõidan sest lihtsalt meeldib, miks see lapsik on? Kui mulle midagi meeldib ja ma saan seda pm lubada, siis ma teen seda. Tegelikult raiskan ma ka mõttetult raha, et Eestis ja ka mujal koertenäitustel käia, sest teoorias muud ma selle eest ei saa kui heal juhul karika kappi ja roseti seinale. Aga mulle meeldib.
D) Inimeste unistused on erinevad, minu jaoks on 10 aasta vanune A8 kuradi ilus auto
E) Osade jaoks ei ole auto ainult punktist A punkti B liikumise vahend.
F) Auto on aus ja tore aga sa ei ole esimene väikeauto omanik, kes tuleb seletama, kui mõttetud on suured masinad. No mina ei kujuta ette, et peaks AYGOsse mahutama kolm koera, puurid, muud asjad, veel 2-3 inimest lisaks ja siis põrutama näiteks Leetu. Mugavust tahaks ka reisi ajal. 2.4 Volvo teeb selle töö näiteks ideaalselt ära, AYGO kohe kindlasti mitte. Okei, ainult töö-kodu marsuudil sõitev inimene tõesti ei pea sõitma Hummeri või M seeria bemariga aga nagu ma ütlesin, on inimesi, kes tahavad autolt muud kui ainult praktilisust. Igal inimesel oma mänguasi
Computech kirjutas:
[Mitte, et ma siin nii väga midagi tõestada tahaks, aga olen pigem see, keda lihtsalt ei koti, mida keegi arvab, mõtleb või ütleb. Ajan oma asja ja soovitan teistel sama teha.