kaabakaz,sa saaks juba esimese päevaga aru, et see võitlus ei tasuks ära.
Eelmine aasta suure lumega esitati vist 6 nõuet, 0 sai raha
DeLaBig sai tõesti suure hädaga mingid sandikopikad. Mina jalutasin sama teed esimene päev, peale seda tahtsin raekoja härrale sahtli sõita ja tulin väga vihaselt koju.
ASJAL LIHTSALT POLE JUMET. (kui kahju alla 20k)
Ps, eriti naeruväärne on nende väide, nagu nii oleks kasvand kindlustuspettuste skeem

Pederast tondid seal koos ja mõtlevad ulmelisi vabandusi välja. ainuke võimalus on kohus.
ma sõitsin läbi löökaugu, esimene väide miks raha ei olnd nõus maksma oli see, et mul polnd piisavat pikivahet. peale selle müüdi ümberlükkamist tuli välja uus põhjus. ei jäänud kohe seisma vaid sõitsin edasi

Olin siis august sirka 100m eemal, kus politsei fikseeris asja.
Tra rehv vajub kaa nats tühjaks kui puru lööb, plokki kaa ei pidurda samas....
Täiesti mõttetu teema on sealt minna natuke raha küsima.
Muidugi minu laksu puhul pani kaa väikse sita maha saksa-auto, kes kahjunõudesse kirjutas, et kuna mu rehvid olid juba kulumispiiri äärel, polnd neil enam väärtust!
skyaudi kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
roland525 kirjutas:
See linna süüdistamine rohke lume tõttu on BS.
Ega ikka ei ole küll BS, viimasest suuremast lumesajust on möödas kaks sula, neli merd ja kuus mäge.
Teed ikka kinni!?
Samamoodi võib rääkida siis, kui pool oma autot kanalisatsiooni sõidad- oma asi, pime oled w?
(Siin samas teemas on mõni jutupaunik minu mäletamist mööda ise linnalt raha taga ajanud.)
Eriti "turvaline ja hea" koht on Järvevana teel, kui ennem raudteed kaob ära nii kiirendusrada, kui esimene rida.
No see, et lund ei suudeta koristada, on tõesti linna süü, aga konkreetset avariid see küll ei puuduta, kaubikujuhil oli vale sõidukiirus ja kogu lugu. Mingi lume süüks asja ajada on ikka väga mõtetu ja kui tulebki mingi kohtu keiss, jääb kaubiku juht igatpidi kaotajaks.
Ja kui tahetakse mängida selle peale, et bussijuhiga 50-50 süüdi, siis on see ülimalt nõme kaubikujuhi poolt.
50:50 pole see never!
Kui kohus läbi jahvataks oleks see kas mingi 90:10 vms