Kas tõesti käiakse veel niimoodi ka autosid toomas, et kohapeal hakkad otsima? Mingit kindlat margi ja mudeli eelistust siis ei ole? Ma usun ka, et ega neid just palju pole kes netis ei reklaami. Konkreetsed autod vaatad ju ikka netist enne välja ja siis hakkad sõitma. Ma arvan, et see internetivaenlane penskar viib üldse oma auto kuskile platsile ja saab raha peopeale, tema ei hakkagi midagi ise müüma (kuigi on ka erandeid, ise olen ühe ostnud nii 60ndates perekonnalt, aga seda realiseeriti hoopis mujal kui automüügiportaalis). Samuti oli tegemist maakohaga (autol oli ka müstilisi parandusi tehtud, näiteks kindalaeka käepide, mis oleks poest kindlasti odavam osta olnud - sellel autole ei maksa suht mitte midagi), nii et kas siis ei teata kus realiseerida ja selliseid sa niikuinii kohapeal ei leia.
Teine näide on Saksa tuttava penskarist naabrid. Seal pidi olema suhtkoht selline veendumus, et autosid ostetakse ainult salongist (ehk siis oma vana annad kuskile platsile ära). Noh sealsed penskarid muidugi rikkad ka ja ime pole. Peale seda kui aga mina olin mitu kasutatud autot ostnud ja nendega koju ära sõitnud sai vanapapi ka aru, et uut (ehk siis võib olla ka kasutatud) autot võib ju ka osta ja paluski minu tuttaval talle ka neid auto ostmise "võimalusi" tutvustada. Ja nii naad koos tema viimase auto ka leidsid ja ära tõid

.
Teemasse tagasi, lennujaamad on ju enamasti linnast natuke eemal, nii et vaevalt seal kõrval kohe mingit platsi on. Stuttgartis vähemalt pole küll märganud (rendikat sinna oma 4-5 korda tagasi viinud). Münchenisse olen ainult korra lennanud ja sealset ümbrust ei oska väga kommenteerida. Eks neid väikseid autoplatse on igal pool, iseasi mis on hinnatase ja mida niimoodi leida loodad. Rendikas kindlasti ka hea soovitus, seda enam kui vahemaad peaks pikemaks minema, siis rongipiletid juba suht kallid.