krss kirjutas:
IF on minu teada Eesti turul hetkel ainus, kes eripakkumistena uunikumidele kaskot teeb. Ka seal on veel erandeid, näiteks puudub klaasikindlustus. Nad panevad auto väärtuse üsnagi vastuvaidlemata sellise, nagu neile ütled, aga kaskomakse on paar korda kirvem kui sama kalli uue auto oma ja teades IFi laveerimist ja kannatajale s#ta keeramist täiesti tavaliste autode kindlustusjuhtumite puhul (oma kogemus kannatajana), siis natuke kahtlen, kas ilma õigusabi kindlustust omamata seda raha neilt vajadusel kätte saab

. Sõbral oli mõne aasta eest olukord, kus piltlikult öeldes Lotus Omegat taheti maksta välja Opel Omega hinnakirja järgi (ettekäändel, et Eestis rohkem selliseid hetkel müügis pole ja Euroopa hinnad ei huvita) ja muud üle ei jäänudki, kui võtta vastu ca ühe äsja vahetatud (tshekiga) amordi maksumus (kuigi avariis purunesid 2) ja kõik muud kulud ise kinni taguda, sest see on iga inimese isiklik probleem, kui ta vana autot kalliste originaalosedega remondib, mitte romulajuppidega... vähemalt mind paneb ikka väga mõtlema, kas sellisele firmale üldse mingit raha tahaks maksta. Uunikumide ja muidu haruldaste vanemate autode puhul pole samas vist rohkem alternatiive...
Võrdlusena näiteks Soomes oli mul uunikumi liikluskindlustus + kasko kokku nõks üle 200EURi aastas (mul nii Eestis kui Soomes max boonused ja elasin kaugemal põhjas), mis sisaldas isegi piiramatu arvu kordi tasuta puksiirabi jm huvitavat, mida vanadele autodele mitte kõik firmad pakkuda ei taha. Soome elatustaset (autode avariiremondi kulusid!) arvestades päris normaalne hind. Küsige ja vaadake mis hindu IF teile Eestis pakub

. Samas ei tohi vist kritiseerida, erafirma teab ise mida teeb.
Sitta keervad nad kõik, mul 2 x kogemus olnud Seesami kaskoga. Viimase korraga ütlesin neile oma arvamuse välja ja peale seda lõpetasid nad minuga lepingu, kuna ma olevat liiga palju suud pruukinud.
Ja mis teha, kui tõesti peab kasutama teatud olukordades originaal varuosasid või kasutama teenuseid, mis maksavad rohkem, kui auto24.ee's terve auto. Mul ongi hetkel situatsioon selline, et esituled vajad uuendust - täistule reflektorid surnud ehk läiketa. Ülevaatusele nendega pole mul asja. Variandid: 1. pakuti Valeot, 1600 eeku tk. Uurides täpsemalt, selgus, et saada ainult laojäägina parempoolne, vasakut ei ole ja ei saagi, kuna Valeo on tootmise lõpetanud. Sellega siis aamen. 2. Osta uued täistule reflektorid hinnaga 1000 eeku tk. x2 = 2000 eeku, peale veel klaasid 2 x 900 eeku ( see juba enda soov). 3. Taastada reflektorid (hind lahtine) + klaasid. 4. Osta Hella tootena terve tuli 4500 eeku tk. Viimase variandiga ongi juba seis selline, et mul 2 tuld on kallimad, kui mõni müügis olev auto.
Siiani on mul - ptuhi-ptuhi-ptuhi üle vasaku õla - 8 aasta jooksul vedanud, korra ainult sisse sõidetud tagant, aga selle autoga ma kardan Murphy seadust.