Kes tõsisemalt asjaga tegelevad siis neile pole ustavasti küsimus küruse liitri hind.Hobiautondusest on vast erinevaid vorme .See kui ma ostan mingi näiteks lihtsalt vanema usa raua ja nimetan seda nüüd hobiautonduseks see oleks üks võimalus ja minusugusel sellisena seda hobi viljeledes ei pea olema raha vaid viimaste säästude eest ostnud omale tehnika ja kui see laguneb siis ka kas ei paranda või parandan teibiga ning siis ka on mulle tähtis ka kütuse liitri hind ning huvitab palju see kolakas kütust võtab.
Usun ,et paljud autode huvilised saavad aru mida mõtlen ja teavad erinevaid vorme auto huvilistest ja niiöelda auto huvilistest.
Ka usun seda ,et siinset foorumlaste põlve ei takista miski peale selle kas inimene on ise selleks valmis või võimeline.
Ja teglt ju üldse hobiautondust erisugust ,et kui kütus lõppeks oleks see hobi edasi.
Jne jne
Lisan veel seda ,et kes näiteks tegeleb hobiautondusega,omab siis näiteks vana usa rauda ,on selle prahist üles ehitanud,ta omab ka palju raha ja on üldiselt korralikul järjel endaga siis teda ei huvita ka palju või kui raske on saada kütet.
Igatahes autohuvilistel on väga suured vahed.
Mõni ostab ühte marki liikuri ja kargab kohe vastavsse klubisse jne jne,masin lagueneb kompostiks ,hangib uue ,teist mark isõiduki ja lipsab vastavsse klubisse.Ühed aga on koguaeg ühes klubis ja ehitavad oma masinat jne jne.
Mõni hangib omale sarnase liikuri nagu on kellegil klubis ja kes on seda maast ja madalast üles ehitanud ja ning siis see kes nime järgi sarnase pilli hankis püüab ka kõvaks ajada.Mina teen palju järeldusi ja suuri vahesi asjadel.
Hobiautondust mõistetakse erinevalt ja seetõttu ka tavaliselt väga suur vahe tegevustel ja arvamustel asjast.
Tuleviku suunas jääb kõik endiseks.
kes praegu 100 aastat vanu autosi taastavad ,teevad seda ka saja aasta pärast ka edasi
Toon üldistava näite ühest variandist ,et üks ütleb mul on rolls roys mina ,et ooooo ja selle peale küsin ,et mis aastast ja mulle vastatakse äääääää 82a ja , mina ,et kas näha saab ,mulle vastatakse ikka ja kui ma näen siis ooöööökkkk.Aga omanik ajab kõvat riista kõrva ja toonitab ,et tal on rolls royss.Fakkiu