Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: NISSAN PRIMERA 519 TFF Sõitis parklas otsa.
PostitusPostitatud: 18.06.2011 22:36 
Kasutaja avatar

Kui keegi teab seda tüüpi või sõpra siis las võtab enne esamaspäeva minuga ühendnust enne kui menti lähen.
Sõitis parklas minu autole otsa ja sõitis minema. Tema kahjuks oli autos mul sõbranna kes nr- kirja pani.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: NISSAN PRIMERA 519 TFF Sõitis parklas otsa.
PostitusPostitatud: 18.06.2011 22:48 

Huvi pärast küsin kus kohas sellised m***id teiste autosid rikuvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.06.2011 23:01 

art kirjutas:
Huvi pärast küsin kus kohas sellised m***id teiste autosid rikuvad?

Absoluutselt igas parklas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 08:32 
Kasutaja avatar

Vabandan hommikuse OT pärast aga kas mendi Nissan ei olnud või ? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 10:16 

Selliseid on ikka väga palju. Neid tuleks avalikult häbistada!
Vähemalt on number teada. Ütle paar head sõna ka omalt poolt siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 11:29 

tegelt, helistad menti(110) ja ütled auto nr märgi. Palud omanikuga ühendada, et tema autoga on toimunud avarii parklas, palun ühendada omanikuga, olenevalt sellest kes vötab telefoni ühendatakse kas kohe vöi küsitakse ka su eesnime.. igatahes ära nad ühendavad... pealt ei kuula, vaid suunavad köne edasi. ja ongi omanik käes...
korduvalt ise nii teinud,,, karjuvate signade puhul öösiti, ning ka purukspekstud auto aknaid nähes kodulinnas jne..
Pärast tänad teda, et ta pärispuhaspoiss pole, et mentidel ta nr olemas oli ikka kasvöi kohe siis kui kokku saad taga ja üldjuhul mõjub see nii, et ega ta väga vastu ajama enam ei hakka midagi vaid nõustub kõigega...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 12:35 
Kasutaja avatar

Milleks üldse selline teema :? õige on sellise asja puhul kohe menti helistada ning öelda, et sõideti otsa ning sõideti minema. Politsei tuleb kohale ning fikseerib kõik ära.

Tagantjärgi võib see nissan juba parandatud olla ning ürita sa pärast tõestada, et otsa sõideti :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 15:07 
Kasutaja avatar

ma ka siin mõistatan , mis peaks olema teema algataja motiiv , et seda tüüpi läbi foorumi taga otsib.
kui eesmärgiks on masin korda saada siis oleks olnud kõige lihtsam variant politseis asi ära registreerida. Kuna kohapeale politseid ei kutsutud siis järelikult enam ei saa politsei midagi teha.

kunagi oli mul ühel tuttaval ka analoogne juhtum. tagurdas ühele konksuga otsa. idikas nagu ta oli pani minema. kuidagi saadi aga auto nr teada. saadi ka see tuttav teada ja leiti ülesse. Ok , tüüp tunnistas ülesse ja oli nõus kohe sulas stangevahetuse ja värvimise kinni maksma. Siis aeti asi üle võlli ja hakati mu tuttavalt lisa pappi nõudma . Et kui raha i juurde ei maksa teevad politseisse avaldusse ja hirmutasid trahviga sündmuskohalt lahkumise eest. Olid veel lisaks üsna agressiivsed. Selle peale tuttav keeldus üldse ennast süüdlaseks tunnistama ja lubas omakorda teha avalduse politsesse väljapressimise kohta. Kuna ta oma masinal tuvastatavaid vigastusi ei olnud siis tahtis kohe politsei välja helistada. Seda ma ei teagi kuidas lugu lõppes.Tõenäoliselt maksis ikka stnage kinni. Kuigi ei imesta kui keeldus sellestki. Kui minult keegi raha väljapressida üritaks saadaks küll puu taha ja teeks avalduse kohe menti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 14:40 
Kasutaja avatar

Tagant järgi jah. Aga mind ennast ei olnud autos kui otsa sõideti. Pärast oli liiga kiire ja täna juba lähen annan asja metnti ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 15:00 
Kasutaja avatar

john kirjutas:
Tagant järgi jah. Aga mind ennast ei olnud autos kui otsa sõideti. Pärast oli liiga kiire ja täna juba lähen annan asja metnti ära.

Kindel, et ise kohapeale ei oleks pidanud jääma ja asja ära vormistama?
Nüüd on ju mõlemad sündmuskohalt ära sõitnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 15:13 
Kasutaja avatar

kisub jah suht keeruliseks see asi sul.

Endal oli kunagi selline keiss, et ringteel sain kokku ühe vanapapiga, kes arvas, et tal oli vaja minu ritta tulla. Tuligi. Peale intsidenti tuli autost välja, vaatas enda autot ja minu autot ja ütles, et minu kriimud olid jube ennem mu autol ja sõitis minema. Helistasin menti, öeldi et oota seal. Ootasin 2 tundi, ikka ei kedagi. Siis helistasin uuesti menti ja öeldi, et pole midagi parata, järjekorrad on. Vastasin siis, et pean kahjuks lahkuma ja tulen teen avalduse poltseijaoskonnas. Järgmine päev siis jaoskonnas tehti suuri silmi, et kuidas ma saan teha avaldust, kui ma sündmuskohalt lahkusin. Selgitades siis olukorda 2-3 korda, siis lõpuks võeti see vastu. Kokkuvõttes mingi 2 kuud jebisin mendi vahet ja uurisin, et kas ja mis uudised. Kuna vanapapi (70-80 aastane) ei tunnistanud ennast süüdi, siis oligi suht nuss sellega. Lõpuks muidugi keegi tubli konstaablihärra tegi oma tööd korralikult ja viis autode vigastused ja sündmuskoha kokku ja sain kindlustusega auto korda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 15:18 
Kasutaja avatar

Ja lõpuks võib kindlustus ikka risti vastupidi otsustada. Pigem on politsei abi selles, et teine pool üles otsida ja selgeks teha, et süüdi tunnistaks. On ju isegi "kaua võib" saatest läbi käinud, et politsei tunnistas ühe poole süüdi ja pärast kindlustus hoopis teise. See pole küll hetkel päris sama keiss, aga jah loodame et politsei ikka viitsib ja tahab tegelda. Tean ise ka ühte juhust, kus Jõe tänaval mingi auto tegi paremast reast tagasipöörde üle 2 rea ja pideva joone. Politsei vist menetles asja mingi 3-4 kuud ja lõpuks vist otsustati segasüüks või midagi sellist. Omanikul muidugi viskas ammu üle ja lasi auto kasko kaudu korda teha. Tegemist oli firma autoga, mis oli igapäeva töövahend. Helistas ka vähemalt korra kaks nädalas politseisse, aga ei midagi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 17:18 
Kasutaja avatar

Menti helistasime juba samapäeva õhtul aga kuna mul oli kiire siis avalduse pidin tegema nädala alguses neile ära. Mina lootsin seda tüüpi ise nähe enne, kui asjale ametliku käigu annan. Minul ei ole kaotada midagi. Mul on tunnistajad ja kriipsudega auto.
Lihtsalt lootsin, et keegi teab tunneb ja oleks rahulikult asja korda ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2011 18:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kahjustustest pilti ei saa panna.ahju retsid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 17:40 
Kasutaja avatar

No ilmselget sina ei saagi sellest pilti panna ju :D Küsimustes oleks soovitatav vastavaid märke kasutada lause lõpus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis