Esimesed sõidud sai isa süles tehtud Lada 02'ga.
Kui väiksed poisid olime(miski 14 ma pakun), sai jaanipäeval söbraga naaberküla naistesse mindud ja siis nendega tuttavaks saadud. Siis saigi neil külas käidud paar korda ja sai pereisalt tasuta sapikas äritud

Ega's midagi onult T-25 kurjaks ja naaberkülla sapperit tooma, oli teine seisnud sirelipöösa all miski 15 aastat, nii, et punasest autost oli pool roheline
Sapikal puhastasimenatuke kontakte ja käima ta läkski. Paraku sai sellega ka kiiret katust tehtud, nii, et mul rangluu puruks(ma ei olnu roolis), shit happens. Sapikas seisis siis mingi kuu, kuniks ma terveks sain ja sai temaga jälle rallima hakatud. Ega ta kaua ei kestnud.
Siis sai naabripoisi bagiga tiirutatud ja 16-aastaselt sain 125'se Suzuki GZ125 Marauderi.
Siis mingi aeg sai jälle üks sapikas toodud omale 500eegu eest, tegime söbraga väikse tiiru ka ja sai miski 634vms eest maha müüdud samal öhtul, ning samal öhtul pandi temaga mingisse kivisse+ülekatuse kah veel, nii et tagaistujal puusaluu katki
siis tiksus vanust 18, oli vaja tööl käia ja sai Accord Coupe '92 ostetud. Sai temaga aastake tiirutatud kui sai villand.
Järgmiseks sai Audi A4 1.8turbo. Kuskil vahepeal oli E30 316 ja peale seda univ. Sierra pöllurallikaks.
Ja siis sai Honda Civic Type-R ostetud ja peale seda igast peldikuid koju vedama hakatud.