Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Toetame Andrus Veerpalu!
PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:19 

Nii nagu pealkiri ütleb. Kui meie Eestlased ei toeta, kes siis veel toetab?

http://www.facebook.com/pages/Usume-Andrus-Veerpalu/194487653920408#!/pages/Usume-Andrus-Veerpalu/194487653920408

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Toetame Andrus Veerpalu!
PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:21 
Kasutaja avatar

Hea meel, et see teema siia tekkis. Loodetavasti seda teemat videvikku ei aeta siit.
:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 00:30 

Lehitsedes välismaa lehtesid märkan, et enamus artikleid on süüdistava alatooniga. Isegi Wikipediasse on juba omad muudatused tehtud. Mingi infromatsiooni põhjal saan aru, et Andrus kavatseb edasi kaevata selle asja. Ei oska siis öelda kas uued testid vms. Ajaloos on ennegi pangesid olnud nende dopinguproovidega. Eks näeb mis edaspidine toob.
Norra, Rootsi ning Soome lehtedel kommentaare pole vast mõtet lugedagi. 99 protsenti nendest on hukkamõistvad.

Loodan, et asi saab lahenduse. Siiski meie enda kangelane!

Üks parimaid Facebooki fännilehe kommentaaridest ka:

Kui Andrus oleks võtnud üle norra stiili ja hakanud ka ``astmaatikuks``, siis oleks norra meestesuusatamine väljasurnud...kõrgemale teisest kohast poleks nad tõusnud:)...kui nüüd parafraseerides ``ühtse eesti katusemonoloogi...mine persse``, siis tahaks öelda: MIne persse, Tuuli Koch...mine persse selle eest, et sa arvasid, et Andrus Veerpalu võiks olla patune...Andrus Veerpalu on puhtam, kui su esmapäevahommikused trussikud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 01:19 
Kasutaja avatar

mulle ei meeldi peded ja peded. seega mulle ei meeldi kaa Tuuli Koch.

Veerpalu on meile koju toonud õnne ja uhkust, aa nüüd keerataks selg ja julmalt. mina usun lõpuni et Verpa on süütu :) kui isegi tõestataks ära, et ta "süüdi" siis minu müts on alati selle mehe ees maas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 01:46 
Kasutaja avatar

30000 täis ja lisandub hullu hooga vaatamata kellaajale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 02:04 

Tõestada ei saagi vist. Tehislikult tekitatud kasvuhormoonil ja loomulikult tekkinud kasvuhormoonil ei suudeta vahet teha.
Ameerikas ei kasutatagi seda testi sellepärast et profi jalgpallureid ning teisi sportlasi hakati järjest rajalt maha võtma sellega... alusetult. Ameerikas on see test keelatud.

Andrus peab lihtsalt selja sirgus hoidma ning lõpuni endale kindlaks jääma.

Usun samuti ning loodan, et Andrus ei lase pead norgu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 02:23 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 03:49 
Kasutaja avatar

Täiesti nõus eeskõnelejeatega. Kõige rohkem on mind aga üllatanud see, et vanadel võistluskaaslastel norrast - rootsis jne, on julmalt Veerpalu ette võtnud. Ise siin naeran, et kui panidki mööda sellega ja ta puhas - mida ma usun, et on - hakkab mis laulu sealt jälle tulema :D Nagu üks endine tippsuusataja kes oli vast ainuke tema poolt ütles, et tema stiili mis ta tegi, ei oleks saanud teha dopingutega. See klassika stiil mis ta älja arendas on puhta ja raske töö vili.

Igatahes mina hoian nii varba, kui sõrmed risti ja loodan et Veerpalu saab tribunali all puhtad lehed ja rootslased, noorakas, põdrad söövad oma sõnu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 09:03 
Kasutaja avatar

FB küll pole, aga nö. toetan siin teemas ka omalt poolt siis (:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 09:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei lähe kunagi see sõit meelest.. Tartus endises Manhattanis terve saal elas kaasa ja sealne õhkkond oli lihtsalt võrratu.

Olgu mis on, aga toetan Andrust igatepidi ja loodan, et ta suudab oma puhtust tõestada ning kõik skandinaavia astmaatikud vait panna..
Ideaalseima lahendusena näeksin Andrust tulevasel MM'il osalemas. Enne stardipauku annab kõik võimalikud proovid, mis on puhtad. Ning suusaraja vanima sõitjana toob kodumaale ilusa kulla (astmaatikutest norrakate ees) ning lõpetab oma sportlasekarjääri rahuliku ning puhta südamega..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 10:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Eestlaste jaoks pole Andrusel vaja oma nime puhastada, meie usume teda. Muu maailma jaoks jääb ta alati patuseks. Ta ei sa lükata ümber, et dopinguproov oli positiivne. See oli positiivne ja jääb selleks alati. Ta saab minna nii kaugele, et sellisel kujul kasvuhormooni mõõtmine lõpetatakse ja mõeldakse mingi ausam süsteem välja või loobutakse lõplikult selle mõõtmisest. See puhastaks ametlikult tema nime, aga muu maailma jaoks jääks ta patuseks siiski, sest proov oli positiivne. Saab võibolla Wikipedias ja ametlikes kanalites enda nime puhastada, aga konkurentidele jääb ta alatiseks meelde, kui petis. Kahjuks nii see on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 10:10 

eluaeg ta fänn olnud, toetan teda !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 10:33 
Kasutaja avatar

ei meeldi mulle need Norra astmaatikud ja ei usu ma Eesti Suusaliitu , kelle ainuke motivatsioon on raha. Rõve oli kuulata eelmisel nädalal nende näkku valetamist (lubati vist isegi meedia kohtusse kaevata alusetute süüdistuste eest) ja seda ei tee olematuks hale vabandus , et nad ei tohtinud tõtt rääkida.
Kahju on Veerpalust , aga ma ei usu sinisilmselt tema süütusesse. Eks aeg näitab. Fakti positiivsest proovist ei tee olematuks pisaratega. Mina ei hakka nutma , kui ma tean , et ma olen süütu. Samuti ei pea süütu mees , millegi eest vabandama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 10:38 
Kasutaja avatar

Miks peaks toetama? Manustas aineid ja koos-moos.
Kas peaks ka neid "velomehi" toetama, kes oma nõdrameelsusest "ohutsooni" ronisid ja nüüd pantvangistaatust omavad?
Juhul, kui tagasi tulevad on veel kangelased ka ja hakkavad kõik kohe oma "elamustest" raamatuid kirjutama :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2011 10:46 
Kasutaja avatar

Veerpalu lõhkus ühe hetkega kogunenud respecti.
Kuigi ma olen alati tema toetaja olnud, on seekord siiski kindel, et Veerpalu on patustaja.
Tsiteerides Erki Noolt: Kõik patustajad lubavad kohtusse minna oma õiguste eest seisma, sammuti kõik patustajad ütlevad, et nad on süütud.

Kahju, et selline häbiväärne lõpp karjäärile, kahju...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis