Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Varjatud tel.nr tuvastamine
PostitusPostitatud: 07.09.2011 21:33 

Ehk on kellegil kogemust olnud. Oleks vaja teada saada tel.nr mis tuli Diil kõnekaardile, kuid oli varjatud number. Midagi kurja plaanis pole, vaja lihtsalt hirmsasti see inimene kätte saada :)
EMT'st uurides öeldi, et EMT lepinguline klient saab väljavõtte võtta kuid kõnekaardile neil õigust väljastada pole. Saab seda ainult läbi politsei.
Ehk oskab keegi aidata-juhatada kuidas teada saada, läbi politsei ajusi jebima ei viitsiks hakata. Või on kellegil kusagil kõrgemal häid sõpru kes tahavad natuke rutsi teenida ja suudavad mulle selle nr välja sebida :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Varjatud tel.nr tuvastamine
PostitusPostitatud: 07.09.2011 21:36 

Nalja teed või? Sisenevate kõnede eristus on seadusega meil keelatud, vaevalt keegi paari rutsi teenimiseks neid tagajärgi endale tahab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 21:40 

Unista edasi ei saa, isegi lepingulise puhul pead tegema avalduse politseile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 22:19 

kaabakaz kirjutas:
Tarbatu kirjutas:
Unista edasi ei saa, isegi lepingulise puhul pead tegema avalduse politseile.

Ei tea mis ajast selline asi kehtib, varem on küll kenasti saanud!?

Täitsa oleneb, kui ma sulle helistan ja mu lepinguline number salastatud on, siis ei saa sa operaatori käest midagi teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2011 23:56 
Kasutaja avatar

Järelikult ikka mõni saatis korralikult p... või lõi naise üle. See kes helistas, temal oli põhjust varjata numbrit ja nüüd sina kaval soovid teada saada kes see oli ja talle tagasi helistada:D Kui tema poolt väga tähtis asi oleks, eks ta siis helistaks ise tagasi :D

Anyway, sellist foorumis küsida on juba päris lapsik, sest miks ma peaksin usaldama täiesti võõrast inimest, kes isegi ei avalda põhjuseid, miks seda vaja on.
Sama hästi ma võiks siin pasundada kes saab mu trahve likvideerida või kus kohast narkotsi osta:D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis