Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Võru inimestele, Opel Rekord Jüri tänaval
PostitusPostitatud: 15.11.2011 00:50 
Kasutaja avatar

Kuhugi mujale teemasse seda panema ei hakanud, kuna seal see küsimus kaoks hetketega peitu.

Nimelt, võrus Jüri tänaval, stati ja turu vahelisel teelõigul on linnapoolt vaadates paremalpool ühe maja hoovis üks hele(kollane?) opel rekord e1, aastavahemikust 77-82.
Auto näeb muidu selline välja, lihtsalt teist värvi :D
Pilt

On äkki siin mõni foorumlane, kes teab seda autot lähemalt, või mõnda selle omanikku vms? Nii mu onu kui kasutaja KirillD teavad seda autot juba pikka aega seal seisvat, seega kui keegi teab mingit inffi sellest autost vms, et äkki on müügis või miskit, siis oleks tore kui antaks teada :D
Möödasõites on silma jäänud, et paistab suht komplektne masin ja mul oleks sealt ehk ühtteist tarvis, aga ei hakka kohe sisse ka lendama sinna, uurin väheke maad enne :)

Loodan, et ma ei riiva selle teemaga foorumis korda seadvate kasutajate tsensuuripoliitikat :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Võru inimestele, Opel Rekord Jüri tänaval
PostitusPostitatud: 15.11.2011 00:54 
Eliit

Mina olen seisvate autode omanikud kätte saanud nii, et olen hakanud lähedal asuvatelt elanikelt-töölistelt uurima. Kõige lihtsam ja kiirem lahendus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2011 01:04 
Kasutaja avatar

Kas see on see maja, mis on üsna selline räämas, kuna vedeles seal väga-väga-väga pikka aega veel üks punane Peugeot 205?

Kui jah, siis ise sattusin kunagi sinna selle Peugeoti pärast. Oli ta nimelt oksjonil Osta.ee keskonnas kasutaja "toasters" poolt. Võid seda guugeldada vms, ehk saad Osta.ee kaudu tüübi kätte.

EDIT: Meenus, et seda Opelit sai vist isegi kunagi uuritud ja rääkis, et pidi maru kena ja korralik ja komplektne olema, et läheb lapsele sõidu õppimiseks. Aga 100% veendunud pole. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2011 10:10 
Site Admin
Kasutaja avatar

See mis Võrus seal seisab, on ju 2-ukseline. :) Kas see elumaja, mille hoovis ta seisab, on tõesti tühi ja küsima ei saa minna? Ei paista küll sedamoodi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2011 11:04 
Kasutaja avatar

Mind see ei huvita mitu ust tal on.. mul rohkem iludetaile vaja nagu stanged ja iluvõre jms pudipadi. Vaevalt jah et maja tühi on, aga mõtlesin et uurin maad enne kui laivi lendan.
Asi ka sellest, et kui peaks olema nii, et lähen küsima ja tõesti müüakse ja hea hinnaga, siis oleks elementaarne kui kohe ära ostaksin, aga pole nagu seda raha nii laialt, et kohe platsi lennata :D Nii kah imelik kui lähen ostusooviga ja siis ei ostagi ära kohe :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis