Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 23:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Grand Prix Racing Online - eestikeelne F1 strateegiamäng
PostitusPostitatud: 15.01.2012 17:21 
Kasutaja avatar

Tegemist siis minu silmis väga asjaliku F1 strateegia-/majandamismänguga, kus tuleb ikka korralikult kõrvade vahel olevat hallollust rakendada. Põhimõtteliselt on süsteem lihtne, aga raskeks teevad selle mängu pisidetailid. Kokkuvõtvalt on sul meeskond, juht ning auto vaja majandada edukalt. See tähendab, et tuleb tegeleda meeskonna liikmete palkamisega, finants poolega, juhi treenimisega ning auto pideva seadistamisega/täiustamisega - viimane ongi selle mängu juures, minu silmis, kõige huvitavam. All pool pilditelt on näha visuaalselt, kuidas need toimingud käivad.

Suur rõhk selles mängus on (virtuaalsel) olemasoleval rahal - kõik maksab ning on kerge pange panna rahaasjadega. Nii et rangelt soovitan rahaga oskuslikult seal mängus ümber käia, kuna etappe=sõite=kulumist=arendamist tuleb palju ette.

Sõidud toimuvad kaks korda nädalas LIVE variandis ehk et sa saad nö visuaalselt kaasa elada - teisipäeviti ja reedeti. Ehk siis põhimõtteliselt pead mänguga tegelema kaks korda nädalas (lisaks muidugi vahepealsed auto testimised jms grand prix`de vahel)

Before gettin` down with business! - soovitan soojalt alustada väikse sissejuhatava lektüüri lugemisega:
Reeglid
Algaja õpetus

Ja sealt edasi saate juba ennast mängijaks registreerida.

NB! Pean ütlema ka kohe, et mina avastasin samuti selle mängu mõned päevad tagasi ning olen teinud ühe täispika etapi läbi kõigest, seetõttu ei ole ma suurem abimees kõikidele küsimustele vastama. Aga proovin siiski.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Loodame, et jumal hoiab mind ning mõni moderaator igavusest või mõnest muust suvalisest olukorrast lähtuvalt, ei kustuta mu äsja valmis vorbitud shedöövrit ära.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1 postitus ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis