Mul läheduses käiakse pea iga nädal boksides sees. Seetõttu täiustan aegajalt ka oma garaazide kaitse/valvesüsteemi. Korralik uks korralike lukkudega on esmatähtis. Puust uksed veneaegsete lukkudega lõhutakse paari minutiga ja ollakse garaazis sees. Minul on mitmekordsed uksed. Kui esimesest uksest saabki läbi, siis teine on veelgi võimsam ja robustsem, ning seal läheb ikka kõvasti aega ning spets tööriistu vaja. Kohaliku toitega vooluvõrgust sõltumatu signa aga huilgab üle küla juba uksele koputamise peale.
Kaamerale olen mõelnud, kuid loobunud, kuna olgem ausad - mida sa selle kaamerapildiga hiljem peale hakkad kui garaaz on tühjaks viidud ja varastel asjad müüdud. Samamoodi nii kaamera kui läpakas minema tassitud

Olen läinud seda teed, et kuna elan lähedal, siis iga häire peale tuleb telefonile kõne, ja saan ukse kõrvalt kirve või nuia haarata ning kohale lennata.
Üks odavaimaid lahendusi on ka selline Oomipoes müüdav aparaat. Mismoodi ta talvel külmas garaazis töötaks, ei oska öelda, igaljuhul minuarust kindlasti etem kui kaamera
http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=ELDES%20EPIR