Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Palve
PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:16 
Kasutaja avatar

Tere, olen Hendrik, 14. Palve selline et kas oleks kedagi Tartus, kes võtaks mind äkki vahel enda garaaži, et jagada nõu ja näitada ning õpetada auto kohta veidi? Endal plaan osta suvel jääraja/põlluka massinat ning seda siis veidi tuunida järkjärgult. Lõpuks saada sellest drifti masin. Enda kohta veidi: üsna asjalik, ei mölise, ei ülbitse. Ei ole mingi pubekas(st ei ole mõtetu vend) ning väga väga suur huviline. Ja vastutasuks võiksin nt aidata midagi auto kallal teha (niipalju kui oskan) või miskit muud. Põhjus ka veel see, et oleks hea tulevikus tutvusi kasutada, kui isegi rohkem tegeleda saan. Kes on lahke jagama nõu ning näitama asju ning õpetama, siis palun andke teada :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Palve
PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:18 
Kasutaja avatar

No, julge pealehakkamine on pool võitu...kuigi ole valmis negatiivseteks nootideks, mis nüüd kohe tulistatakse siia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:20 
Kasutaja avatar

Heh :D Ei no ega ma väga ei usugi, et keegi võtaks :D Aga proovida ju võib ning ega küsija suu pihta ei lööda ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:34 
Kasutaja avatar

Tegelt tahaks teada, kellel igav hakkas ja end 14 aastaseks Hendrikuks kehastas? See esimeses postituses olev jutt on juba aru saada, et keegi vähe vanem kodanik katsub lapsepoolset kirjapilti kujundada mis paraku on kaheldav.

Aga muidu suund on sul Hendrik õige. Esmalt jäärada ja põld ja sealt edasi driftiradadele. Siin foorumis ka vanemad Onud aegajalt niiviisi edasi pürgivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 15:37 
Kasutaja avatar

Olen siis see paha inimene nüüd.

Kas sa arvad tõesti, et keegi võtab endale garaaži "õpilaseks" mingisuguse suvalise tegelase? OK, saan aru, et asi huvitab aga ei ole kohe mitte usku sellesse, et keegi nii võõrad ligi võtab.. Tuleks raha mängu, siis ehk tõesti.

Isiklikult ma küll ei tahaks kedagi võõrast.. kurat teab pärast asjad kadunud või miskit kasvõi kogemata totaalselt rikutud.. kõik vaja ju pärast enda taskust kinni ikkagist maksta.. sest üldiselt 14 aastasel eriti raha ei ole..

Minu soovitus on see, et otsi mõni tuttav, kes tegeleb sellise asjaga ning ehk saad seal olla ja õppida.. aga soovin edu sulle :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 16:00 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Tegelt tahaks teada, kellel igav hakkas ja end 14 aastaseks Hendrikuks kehastas? See esimeses postituses olev jutt on juba aru saada, et keegi vähe vanem kodanik katsub lapsepoolset kirjapilti kujundada mis paraku on kaheldav.

Aga muidu suund on sul Hendrik õige. Esmalt jäärada ja põld ja sealt edasi driftiradadele. Siin foorumis ka vanemad Onud aegajalt niiviisi edasi pürgivad.

Kust sa seda võtad et ma teatud Onuke? :D Huumorisoon on sul hea :D Aga see mis sa rääkisid selle nö esimese postituse kohta siis ma suht üritasin just nagu täiskasvanulikum olla. Muidu ei võta mind ju keegi tõsiselt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 16:04 
Kasutaja avatar

KristoM kirjutas:
Olen siis see paha inimene nüüd.

Kas sa arvad tõesti, et keegi võtab endale garaaži "õpilaseks" mingisuguse suvalise tegelase? OK, saan aru, et asi huvitab aga ei ole kohe mitte usku sellesse, et keegi nii võõrad ligi võtab.. Tuleks raha mängu, siis ehk tõesti.

Isiklikult ma küll ei tahaks kedagi võõrast.. kurat teab pärast asjad kadunud või miskit kasvõi kogemata totaalselt rikutud.. kõik vaja ju pärast enda taskust kinni ikkagist maksta.. sest üldiselt 14 aastasel eriti raha ei ole..

Minu soovitus on see, et otsi mõni tuttav, kes tegeleb sellise asjaga ning ehk saad seal olla ja õppida.. aga soovin edu sulle :)

Ega ma isegi ei usu et keegi võtaks, aga tsiteerides ka ennem siin postitanud meest siis julge pealehakkamine on pool võitu. Ega ma ei usuks et ma varastaks. Mis ma edasi teeksin siis? Müüksin maha? Selge pilt et kui mina käisin läbi ja peale seda asjad kadunud. Ja kuna KUI keegi on nõus siis ta saab mu numbri ja kui mina olen paha ja ei vasta vms siis politsei olemas, isiku andmed jms on olemas. Selliseid tuttavaid kahjuks vähe, naabriga räägin (Alo Hintser kui keegi teab). Aga ma ei tea, kas tal endal nagu aega on. Tal tihe graafik ja kõike muud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:00 
Kasutaja avatar

Miks mitte. Minu jaoks oled sa kaugel, aga mõte ei ole laita. Ma neid varguse jutte väga tõsielt ei võtaks, ega keegi sulle ju garaaživõtmeid ei pakuks. Ja viltu läheks asi siis, kui sa selle eest palka tahaksid. Esiotsa oleks sinust kindlasti rohkem tüli kui kasu.
Mina ei hakka analüüsima, kui tõsine see kuulutus on, aga mõnes sarnases foorumis on mitmeid kordi varem ka selline teema edukalt lahendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 18:17 
Kasutaja avatar

Minumeelest on SR sellise küsimuse jaoks vale koht. Üsna keeruline on pideva trollimise ja muu rämpsu seest reaalseid teemasid eraldada. Kui sa ikka tatti pritsi ja enda üleolekut igal hetkel ei väljenda siis ei ole sinu koht siin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 19:06 
Kasutaja avatar

-mk17- kirjutas:
Minumeelest on SR sellise küsimuse jaoks vale koht. Üsna keeruline on pideva trollimise ja muu rämpsu seest reaalseid teemasid eraldada. Kui sa ikka tatti pritsi ja enda üleolekut igal hetkel ei väljenda siis ei ole sinu koht siin.

No trollimisest asi kaugel. Vaba teema ka et ma ei käsi kõigil nüüd kindlalt vastada. Täpsusta viimast osa. Mis mõttes et kui ma enda üleolekut igal hetkel ei väljenda siis minu koht pole siin? Mis sa tahad öelda et ma pean siis koguaeg mingi eriti üleolev olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 20:20 

Sama isik ka driftime-s suht aktiivne, sealt nagu ka silma jäänud, et poiss tõesti 14 . Tundub et see nagu eriti loll jutt ei olev vist ?! Muidu nagu võiks isegi mingi variandi välja pakkuda, aga ilmselgelt elan ma liiga kaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 20:23 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
AudiArmastus14 kirjutas:
Täpsusta viimast osa. Mis mõttes et kui ma enda üleolekut igal hetkel ei väljenda siis minu koht pole siin? Mis sa tahad öelda et ma pean siis koguaeg mingi eriti üleolev olema?

See tähendas seda, et siin toimuva pideva virutaalse mollisõitmise ja trollimise (see mõiste ehk ei vaja seletamist?) keskel ei pruugita lollil naljal ja tõsisel küsimusel enam vahet teha. Sest sellised küsimused kipuvad enamasti kellegi nali olema.
Ei, see ei tähenda, et sa peaksid üleolevalt käituma :D .

:D trolling on väga selge, seda teen ikka tuttavatele :D Ei tea, kusjuures pole kursis. Tihti vast moded kustutavad teema kui nali? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 20:26 
Kasutaja avatar

Ojay kirjutas:
Sama isik ka driftime-s suht aktiivne, sealt nagu ka silma jäänud, et poiss tõesti 14 . Tundub et see nagu eriti loll jutt ei olev vist ?! Muidu nagu võiks isegi mingi variandi välja pakkuda, aga ilmselgelt elan ma liiga kaugel.

jaa, driftime.ee oli koht kus mul oli mingi vajadus igas teemas postitada. Kuni tarmo veidi rahustas mind oma postitusega, mis teatas et ma ei pea igas teemas postitama. Aga jah, loll jutt see pole, asi naljast kaugel. Tutvusi ka pole eriti, slp küsingi foorumist. Muidu poleks vajagi, aga tutvusi vähe :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 23:11 

Kui poisil on huvi, siis milleks seda keelata?

Oleks sa Tallinnas, siis õpetaks küll.
Meil näiteks oli c 8-10a tagasi eraldi Romuralli ring. Kus siis kõik soovijad said tulla autosid õppima. Ehitust jne. Tolle ringi raames siis ehitasimegi kord nädalas autoremondi lukkseppadega koos romuralli autot. Lõpus siis loosisime nn võitja välja, kes romurallitama läheb. Õnn joppas mulle :D

Aga, mida öelda tahan, kivi kotti !!! Autode maailm on suur ja lai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 23:35 
Kasutaja avatar

Njaa, äkki on Tartus ka selliseid asju :) Aga tänud!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis