tõstamaa vanasõna: üheksa korda mõtle, üks kord laena!
Tegemist kodanik
Ragnar Hulkkoga.
Minu lugu:
Aasta 2008 lõpupoole (hooaja tipus)sai hakatud tegelema väikse mandariinibisnisega. Kuulutasin oma tegevust ka msn-is, ning sellise teate peale ilmus välja eelnimetatud kodanik. Kuna tean tüüpi juba paljude aastate tagant, kui sai koos samas koolis käidud ja samas väikelinnas elatud. Hakkas siis tema enda tutvusringis mandariine edasi parseldama. Kuna varasemalt ei ole ma temaga äri tehinguid teinud, ning ei olnud mul ka põhjus temas kahelda, sai talle antud kaupa krediiti. St. mina ise ostsin oma raha eest mandariinid hulgilaost välja, toimetasin temani ja tema pidi oma tuttavatele toimetama ja rha minule tooma. Alguses läks kõik ladusalt ja asi toimis. Siis aga hakkasid tekkima probleemid. Alguses oli tegemist alla 1000 eek suuruste võlgnevustega, mida t5a järjest ka likvideeris, kuni ühel hetkel oli võlgnevus suht suureks kasvanud. Siis sain temaga kurjustades kokku, ning osa ta maksis ära, lubades ülejäänu (3440.-eek järgmisel päeval maksta). Siis aga tüüp kadus. Mõned päevad hiljem ilmus välja. Olevat firma jõulupeo käigus ennast kuidagi Rootsi

toimetanud...
Ok. see selleks. Igatahes raha tal tagasi tulles enam ei olnud. Siis hakkaski jant pihta. Katteta lubadused, telefonile mitte vastamised jne jne. Korduvalt olevat ta mulle ka ülekandeid teinud, aga ikka raha tagasi tema arvele tunud, nagu bumerang. Siis kohe väitis, et raha pole üldse ja siis jälle tegi ülekande. Kuna viimasena oli tüüp tegev AudiClubis, tegin ka sinna teema, ning seal on ka teistel tema kohta pretensioone. Selle teema avastades oli ta kärme ühendust võtma. Ja ka kogu tema suguvõsa. Tüüp kaebas emale-isale-ämmale jne ära ja need tembeldasid mind väljapressijaks

Siis oli jupp aega nendega jauramist.
Lõpuks saime siis tüübiga kokkuleppele, et maksab võla ära igakuiselt 1k+1k+1,5k ja asi ants. Veidi hiljem oligi esimese makse aeg ja arvele laekus 630.50

Millest seline summa ei tea. Ok ootasin edasi. Nüüd aga teatab tüüp, et raha pole ei sa kuidagi maksta. Eks ootan edasi. Kogu selle ootamise aja olen üritanud korduvalt tüübiga silmast silma kohtuda, aga ei õnnestu. Kord peidab ta end kodus tahatuppa, kord jookseb tööjuurest ema autosse ja läheb... Eks paistab mis aeg toob.
Anyway on mul koostatud kohtuhagi, mida ma käiku ei lasknud, kuna 1 makse ta tegi ja lootsin, et inimene muutunud. Samas läheb see ühel hetke kinlasti kasutusse, kui midagi ei muutu...
Siin ka väike üleskutse. Kui kellelgi on veel kodanik
Ragnar Hulkko kohta pretensioone (nagu üllatusena ka audiklubis oli), siis võtke PS-ga ühendust. Tean temast kõike (elukohad, numbrid, töökoht, auto mark jne).
Ja kui tüübile laenu annate, või midagi müte järelmaksuga, siis vaadake mu postituse alguses olevat lauset

Ja kui süüdlane ise satub seda lugema, siis maksa ära ja ma pesen su nime siin puhtaks. Audiklubist plus ta teema kustutada, et maksab ära ja rahu majas. Hea, et ma ei usaldanud teda ja seda viga ei teinud, kuna kokkulepitud maksmisest ei tunud midagi välja