Olen olnud taolise insidendi ohver samuti.
Minu kogemus oli Mähel, oli märk väljas, et teepeal tuleb mingi madalam koht ja kiirus 30. Kuna parasjagu oli madal auto siis võtsin hoogu veelgi maha. Sõitsin läbi - krõps, korras, stanges mõra, tükid väljas.
Helistasin politseisse, samuti tuldi fikseeriti, käisin politseis seletust kirjutamas, siis läksin viisin auto kahju hindamisele (vastavasse töökotta mis parasjagu antud marke parandab) ning kalkulatsiooni tehti mulle tasuta, kuna selgitasin, et lähen asjaga edasi.
Kuna seadus näeb, et teede eest vastutab linnaosavalitsus kus parasjagu on juhtunud õnnetus siis sai tehtud neile kaebuskiri, lisatud kalkulatsioon + politseis tehtud seletuskiri.
Kahe nädala pärast sain vastuse (lühidalt siis), et mina ei oska sõita ja teel ei ole midagi häda. Kirjutasin ka viisaka vastuse põhjendustega mis asjast arvan (õigusabi osakonna juhatajaga koos oli tehtud) ja ära saadetud. Mille peale tuli jällgi vastus, sisuga "kui ei sobi pöörduge kohtusse". Enam ei jaksand närve raisata ega edasi asjaga minna, kuna aega on vähe. Huvitavaks aga tegi et kahe kuu pärast oli too teelõik (nimelt see lohk) siledaks asfalteeritud. Juhuslikult sõitsin mööda, vaatan, et ohooo mis nüüd siis. Tegin pilti, ja koos kõikide dokumentidega uus kiri (seekord juba puhta nokkimise pärast, kuna auto oli selleks ajaks parandatud) sai saadetud. Vastust ei järgnenud...
Sulle soovitan kõvat närvi ja loodetavasti asi lõppeb sinu kasuks