Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Otsin toetajat
PostitusPostitatud: 13.08.2012 00:37 

Tervist...
Lugu siis selline, et õpin autotehnikuks e. autoremondilukksepaks ja väga meeldib autode kallal nokitseda. Siiani olen ära elanud nii, et olen kooli kõrvalt teinud tööd, kuid toitlustus valdkonnas, aga tahaksin väga teha kooli kõrvalt erialast/autoalast tööd ja samas ka põgusamalt õppida seda.
Tekkis idee proovida leida endale inimene või ettevõte, kes oleks nõus investeerima minu õpingutesse ja minusse, et nt. tulevikus oleksin mina temale kasulik ja me saaksime koostööd teha. Kui mõni selline inimene on olemas siis võta minuga ühendust ja vestleme, kuidas me saaksime olla üksteisele kasulikud.
Olen huvitatud kõikidest autoalastest ettevõtmistest, olgu see siis remont, hooldus, restaureerimine, tuunimine, drift, ralli vms.

Imant

51 53 769

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Otsin toetajat
PostitusPostitatud: 13.08.2012 00:47 
Kasutaja avatar

Pikem tutvustus oleks parem, kus kandis seda soovid jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 00:51 
Kasutaja avatar

tundub küll suhteliselt humoorikas teema, aga see selleks.

sõbramehe poolest soovitaks sul pöörduda kasutaja ryblik1 poole, tal kaa selline tore töökuulutus siin foorumis üleval.

ryblik1 kirjutas:
Teade!

Kuna üks töökoht on vaba siis kuulaks üle kõik huvilised.
Autoremont, igapäevatööd: Klotsid, kettad, poolteljed, käigukastid, sidurid, plokikaane tööd, summutid, keevitamine jne. Hea kui oskab plekitööd või eeltööd.

Kui on huvilisi kes arvavad et saavad hakkama või soovivad ennast täiendada praktilise töö käigus siis minu tel on 53 900300.

Palk? tükitöö või vilumuse tuvastamisel iganädalane palk. HEA TÖÖMEES( see on haruldane isend) saab ka reaalse palga.

Kuna oskajaid ja asjapulki on järjest vähem leida siis ütlen nii: Kes tuleb sisse ja hakkab praalima et tahan saada 1K euri kuus ja alla selle ei tee midagi; ennem on vaja ennast tõestada. Kui oled mees saab ka selle raha teenitud.

Asukoht Tartu , Ringtee 1. minu tel 53 900300 Kuulan ära ja vaatab edasi.

NB! Joodikuid ja seanahavedajaid ei salli.

Võimalik ennast nokitsejast tegijaks täiendada või tegijana ka tööd teha. Rabelema just ei pea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 01:13 

Õige tähelepanek KristjanH, tänan.

Olen 22-aastane, elan ja õpin Tallinnas, olen teinud erinevaid töid nt: puidutööd, ehitust, laotöid, müügitöid, reatoranides klienditeenindust ja autot parandanud ning detaile vahetanud.
Üldiselt õpin kiirelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 08:56 
Kasutaja avatar

Kui kiirelt õpid, siis soovitan kooli minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 09:12 
Kasutaja avatar

selle jaoks on ju praktika aeg?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 10:14 

highrankin kirjutas:

Ja kui ta on Lõuna-Eesti poiss ning vanemad teenivad 400 €, siis ei kannata Tallinnas nii sama koolis käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 10:44 

Ma käingi koolis ja praktika on ka ettenähud nii sise- kui ka välispraktika.
Point leida toetaja seisnebki selles, et keegi toetaks mind koolis käimise ajal finantsiliselt kuna kooli kõrvalt töödates ei teeni ma piisavalt äraelamiseks ja suhteliselt keeruline ettevalmistuda KT-deks jne. kuna kool on E-R 8:30-16:30 pealegi ma ei ela enam vanematega, sest nad elavad Tallinnast kaugel, seega pean ise oma kuludega hakkama saama.
Teiseks saab toetaja endale kohe abimehe ja juba peale kooli korraliku töömehe. Loomulikult ma ei mõtle seda nii naiivselt, et sa annad mulle pappi ja ma olen lihtsalt tubli laps, saaks ikka kokku räägiks ja arutaks kuidas kumbki osapool kasulik saab olla, millised on prioriteedid ja maailmavaated.
Asi pole selles, et ma ei viitsi tööl käia, vaid selles, et ma tahan korralikult selgeks õppida eriala ja juba olla kellelgi abis ning praktiliselt õppida.Siian olen kooli kõrvalt tööd teinud kuid autotöökoda ja restoran on väga erinevad valdkonnad, seetõttu tahan pühenduda ainult ühele valdkonnale e. siis erialaselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 10:52 

Wearder kirjutas:
highrankin kirjutas:

Ja kui ta on Lõuna-Eesti poiss ning vanemad teenivad 400 €, siis ei kannata Tallinnas nii sama koolis käia.

Olen Lääne-Virumaalt ja vanematest on ainult ema mul, kes vaevaltki 400€ teenib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 11:59 
Kasutaja avatar

kirjuta oma jutt mulle PS-i!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 20:37 
Kasutaja avatar

Sponsori poolelt vaadates on see suht 0 ettevõtmine. 1 mees 10st ehk jääb. Maksad, koolitad, aitad ja kui aeg käes siis õpipoiss läinud ongi. Olen firmassse, kus töötan, nii mõnedki inimesed tööle aitnad. Tulevad nullist, tahavad õppida jne. Firma maksab nö nende koolikulud ju kinni( keegi peab neid õpetama, sisse nad väga ei too, palka aga tahavad+ kõik mu selle juurde kuuluv) lõpuks aga kaovad , kuna viskab yle, ei meeldi jne. Alguse jutt on plajudel "ma tahan,olen jne".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 22:41 
Kasutaja avatar

Mõtekam ongi kõigepealt kuskil praktikal ära olla ja siis rääkida seda juttu ülemusele näiteks, sest inimene, kes ei tea kuidas sa tööd teed ja kuidas suhtud sellesse, ei pööra sinule väga tähelepanu ning seda sponsorit/toetajat pole nii lihtne leida.

Enne tuleb ennast ikka kuidagi tõestada.. ega kui sa ehitad näiteks driftiauto siis ei tule sulle ühtegi sponsorit enne kui nähakse kuidas sa sõidad :D

Jah ma tean raha on elamiseks vaja.. ma tean mida sa tunned, samuti koduste sissetulek on niigi närune mis lisaks minu kooliskäimisele kulub ülejäänd koduste elatamiseks ja arveteks ära (ehk siis mina tegelt peangi puhtalt oma sissetulekutest elama). Aga koolist toetused ja stipid ja veel nipetnäpet kuskilt ja jõuan käia nii võrust tartusse kooli iga nädal, seal veel söönuks saada ja lisaks veel oma panni ülal pidada igapäevaseks sõiduks ja mitte aind viimase piiri peal vaid isegi näppida vingemaks vähe :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 22:54 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Enne tuleb ennast ikka kuidagi tõestada.. ega kui sa ehitad näiteks driftiauto siis ei tule sulle ühtegi sponsorit enne kui nähakse kuidas sa sõidad :D

Kui kõik firmad selle suhtumisega oleksid, et sa pead ennem ennast tõestama kui siia tööle saaks siis ei oleks ühtegi firmat. Kõik need meistrid on kunagi kusagile ju esimest korda ka läinud, kasvõi õpipoisina kusagil firmas. Poisil tundub vähemalt olema tahet ja mõistlik jutt mitte,et "ou pritsige plekki, aga ma väga tööd ei viitsi teha ja raha joon maha".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:00 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Mina ei tögaks poissi teie asemel nii. Pole ju ta teile midagi halba teinud. Pealegi võib keegi saada super töömehe.

poissi?? tüüp on 22 aastat ja otsib sponsorit. Sellises vanuses hoiavad mõned mehed oma enda pere juba üleval, mitte ei palu foorumist nv läbukaks õlle ja snäkki raha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2012 23:04 
Kasutaja avatar

22 aastane ei ole mingi lapseohtu poisike. Sellises vanuses on läbitud koolid ja kaitsevägi. Helgemad pead käivad kõrgkoolis. Mingi töll üritab nalja teha siin.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 24 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis