Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kiitus Mustale bmw-le 652 MFX, positiivses mõttes.
PostitusPostitatud: 16.08.2012 09:06 
Kasutaja avatar

Irena Mändmaa
AUSTUS!
Kui keegi tunneb või teab isikut, kes sõidab musta BMW-ga numbrimärgiga 652 MFX, siis kummardage! Täna jäi silma olukord, kus lihtsalt pean antud meesterahvast kiitma. Peterburi tee Ülemiste poolses otsas, kus peale 16:oo on parajad liiklusseisakud, suri välja minust mõned autod eespool sõitev Lada. Ei pea ilmselt selgitama, millise kaose see tekitas ja kui lärmakalt rooli muljudes enamasti siis tagumised sõidukid autoomanikule kaasa elavad. Lada roolis oli vana mees, kaasas väike poiss. Mees loomulikult üritas oma sõidukit ummiku raames foorini lükata, et seal kuidagi Merko alasse auto eest ära saada. Abi lükkamisel-sissehüppamisel-käivitamisel-pidurdamisel - ei keegi. Kõrvalreast - mitte keegi. Ehituselt - mitte keegi. Vanaonule tuli appi meesterahvas, kes sõitis tema ees. Isik, kes oleks ammuilma sealt ummikust minema saanud, foori alt läbi ja tuhatnelja ajama. Parkis aga 652 MFX end peale foori kõrvale ära ja jooksis tagasi aitama - lükkas Lada üle ristmiku Sikupilli mäele ja sealt veel oma 30 m. Edasi sai auto ise hääled sisse. Mees lippas tagasi autosse ja sõitis minema. Kokku kulus tal max 2 min. Rohkem selliseid mehi! Aitäh Sulle minu poolt, kes ma olin üldse kõrvaline auto paar sõidukit tagapool. Aitäh, ka selle eest, et aitasid säästa minu ja teiste aega, mis me muidu oleks seal ummikus veetnud. Aga kõige suurem on minu austus, et inimene hoolis.

http://www.facebook.com/irena.mandmaa/p ... 0650099808

Huvitav, ehk keegi siit?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Kiitus Mustale bmw-le 652 MFX, positiivses mõttes.
PostitusPostitatud: 16.08.2012 11:58 

Olgu, tubli, aga kergelt kehvamaitseline maik jääb suhu sellest, et oli kindalt kaks naist(irena ja külli) miks ei läinud nemad siis appi? Olgugi nõrgemast soost, aga kaks naisjõudu peaks 1,5 meesjõudu küll andma ja sellest piisaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 12:09 

Imo, veits ülepaisutatud teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 12:21 
Kasutaja avatar

Jälle jagavad fb ahelkirju siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 13:31 
Kasutaja avatar

nii armas!!!

kuulame nüüd kõik koos seda lugu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2012 13:34 

Parastada on ju lihtne, samamoodi niisama haukuda ja üritada lahe välja näha. Ma oleksin näiteks ülimalt tänulik kui mõni kaasliikleja tuleks vabast tahtest appi kui peaks mingi ettenägematu situatsioon tekkima.
Siia on ikka paras seltskond kokku sattunud, kõik on erilised ärapanijad viimasel ajal.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis