Irena Mändmaa
AUSTUS!
Kui keegi tunneb või teab isikut, kes sõidab musta BMW-ga numbrimärgiga 652 MFX, siis kummardage! Täna jäi silma olukord, kus lihtsalt pean antud meesterahvast kiitma. Peterburi tee Ülemiste poolses otsas, kus peale 16:oo on parajad liiklusseisakud, suri välja minust mõned autod eespool sõitev Lada. Ei pea ilmselt selgitama, millise kaose see tekitas ja kui lärmakalt rooli muljudes enamasti siis tagumised sõidukid autoomanikule kaasa elavad. Lada roolis oli vana mees, kaasas väike poiss. Mees loomulikult üritas oma sõidukit ummiku raames foorini lükata, et seal kuidagi Merko alasse auto eest ära saada. Abi lükkamisel-sissehüppamisel-käivitamisel-pidurdamisel - ei keegi. Kõrvalreast - mitte keegi. Ehituselt - mitte keegi. Vanaonule tuli appi meesterahvas, kes sõitis tema ees. Isik, kes oleks ammuilma sealt ummikust minema saanud, foori alt läbi ja tuhatnelja ajama. Parkis aga 652 MFX end peale foori kõrvale ära ja jooksis tagasi aitama - lükkas Lada üle ristmiku Sikupilli mäele ja sealt veel oma 30 m. Edasi sai auto ise hääled sisse. Mees lippas tagasi autosse ja sõitis minema. Kokku kulus tal max 2 min. Rohkem selliseid mehi! Aitäh Sulle minu poolt, kes ma olin üldse kõrvaline auto paar sõidukit tagapool. Aitäh, ka selle eest, et aitasid säästa minu ja teiste aega, mis me muidu oleks seal ummikus veetnud. Aga kõige suurem on minu austus, et inimene hoolis.
http://www.facebook.com/irena.mandmaa/p ... 0650099808Huvitav, ehk keegi siit?