teamforce kirjutas:
Olen 2 korda elioni garantiisõjas võitnud, 1 korra servicat, korra EMT. Tulemuseks elionist uued seadmed, servisast uus sülearvuti ning emtst uus telefon. Kõige eelduseks on raudsed närvid, püsiv pindakäimine ning suhtlemine firma esindajate, mitte "pasaste" klienditeenindajate ning remontijatega. Samuti julgesin kliendi õigused õigele inimesele ette lugeda.Lisaks mõtle enda jutt ning avaldus alati mõttega läbi ning toetu oma väidetele loogikas.Elektroonika tundmine tuleb kasuks. Kui ise ei tunne, siis mõni tuttav kindlasti. Servica arvutiremontijale näitasin lõpuks kruvikeerajaga ette, kuidas asju ei tehta ning mida ta remontida ei oska. Juhataja oli kõrval ning töömehe hulkuv jutt muutus piinlikuks vabanduselaineks.Emt muidugi 3ndal korral oli lahkesti nõus ise vahetama( õige suhtumine).Elion samuti ei hakanud nende 1000 euroste aparaatide pärast mainega riskima.
Ma ei lõhu aparaate, vaid lihtsalt on sattunud kehva töökindlusega või garantii ajal tekkinud probleemidega asjad, millega ma viivitamatult tegelen. Ma ei pea kalli raha eest seisvat asja vaatama.TAHAN SEDA MIDA OSTAN!!!
Mis puudutab pasaseid teenindajaid, siis on nemad ainult mutrike kogu süsteemist. On nendel omad etteantud tegevused, mida järgima peavad. Ilmselgelt ei pea nad olema elektroonika kõrgharidusega. Selle jaoks ongi olemas Eestis ametid, kes selliste küsimuste lahendamisega tegelevad. Ja mis puudutab garantiid, siis enamasti teostavad remonttöid tootja poolt litsenseeritud remontijad, ehk edasimüüja on siinkohal ainult vahendaja. Kui vahendajale antakse remontija poolt mingisugune tagasiside tehtud tööde eest, siis on see ka kõik, mida teenindaja teab. Kui, seade ei ole korrektselt remonditud (kliendi vaatest siis), on tal võimalus pöörduda remontija poole. Õnneks on Eesti tarbija teadlikumaks muutunud ja võimalusel pöörduvad otse remontija juurde, jättes vahele müügikoha, see säästab kõigi närve.