Kilplane kirjutas:
pahtlit? julge ostsus... ma siin muretsen, et kas sul autol sellise mürina juures värvgi külge jääb.
ma siin üritan oma tagasihoidlikud 100db kätte saada ja olen häppi edasi.
tunnen su naabritele kaasa.
Eh noh ...
Special pahtel siis kõvendiga jne ja täiesti soovitan, ainult et kiire peab olema selle mökerdamisega, ise jagasin selle 1.1kg kolme ossa.
Igas autos peaks üle 120db olema ka stock kõlaritega, nu ma löön pandal ukse kinni ja saan ka 126db vabalt kätte ilma muusikatagi

Naabrid on OK, kuna testin garaazis j kõrgeid noote hetkel, siis neid suht kaugel olevaid naabreid see ei häirigi

Eile sain shoki

Toppisin kõlarid tagasi, uued kaablid kõlaritele ka taha ja "bäng burp fuk shit ja lala"
Võttis üle poole päeva aega, et asi tööle saada. Millegi pärast, kui enne oli võimu gain max peal, siis enam ei saa makkigi tööle panna, sest ka siis, kui lugu pausil ja vol 0 peal, undavad subbarid üles-alla ja kohati mega valjult. Lugu käima pannes ei saa midagi keerma hakatagi, kui juba moonutus ja hakkiv burp jne ...
Polnd just eriti lõbus, aga tundub et võimud siiski korras, kuna "protecti" ei läind nad ka kordagi.
Nüüd siis gain ca 3/5 peal ja tulemus ca samasse auku, kui ennegi. 0.2-0.3 keskmiselt vähem, kuna sellega kaasnevalt on nüüd maki settingud kõik paigast ära ja auto sai tehtud täiesti SS klassi jaoks vastavaks. (katusepolster, sirmid ja õhu vendiavad sai tagasi pandud).
Testimised jätkuvad