Kuna jutud juba liiguvad, siis on õige aeg oma autost teemat teha
Peale 2014a spl hooaja lõppu otsustasin natuke puhata ning ideid ja raha koguda.
2015a keskel tuli plaan midagi erilist Eestis teha - nii tehnika kui ka paigalduse mõttes.
Kuna enam-vähem sobilik summa oli juba kogutud, siis tellisin kohe kaks 10kw võimendit subwoofrite jaoks ning kaks 2,5kw võimendit kõlaritele (kummagile uksele oma võimendi).
Samas selle jaoks oli vaja korralikke akusid - siin leidsin päris uus ning efektiivne lahendus - LiFePO4 3.2v 770Ah aku plokid, 4tk kokku(12.8v), ja kaaluvad nad vaid 25kg/tk. Kuna selle tehnika tarnega Eestisse oli päris palju raskusi, ootasin ma neid 3-4 kuud
Samal ajal leidsin ka sobiva auto - G3 TDi, püsikiirusehoidja ja el. akendega
Paigaldus lahenduse olin juba valinud ja veebruaris 2016a oli töödega alustatud.
Paigalduses kasutasin 60 meetrit nelikant toru 20*40*2mm, 5 lehte 18mm vineeri ja paar kg igasuguseid kinnitustarvikuid.
Ennem kogemusi keevitusega mul ei olnud, aga oli vaja kuidagi alustada

peale 10min proovimist, sain aru et midagi rasket siin ei ole ja minu vajaduseks kogemust juba piisab, alustasin puuri tegemisega autosse...

Peale seda aknad oli kiletatud must mattiga

Enam-vähem kõik vajalikud asjad tehtud ja saab vineeri tükkid väljalõigata ja kinnitada

Nüüd siis pagasniku osa, võimendite ja akude paigaldus ning kaabeldus

Lõpuks liigume tagasi salongi ja paneme woofrid ja kõlarid

Peale selle tehnika panemist oli vaja ka tagumised vedrud ära vahetada, asemele tulid audi avant vedrud

Auto on juba liikvel ja muusikat mängib küll, aga ikkagi see on poolik ja tööd on veel palju.
21.05 Käisime koos Audiofookusega "Lõuna-Eesti Streetrace Hooaja Avamine 2016" toetama ning Golfi proovida, vaadata kuidas kõik toimib. Kõik oli korras ja külastajatele meeldinud