No siin on stiilinäide mida vordiga teha saab, täitsa maarjamaa võlurite käe alt läbi käinud (A Math, üks võluritest peaks olema ka rock, kui ma ei eksi, nii et tee järgi või maksa kinni).
http://www.audiodesign.ee/et/Car/Helite ... ood/MondeoVaata DIYMA ja Talkaudio foorumitesse, äkki leiad sealt mõne mondeo, millesse on juba midagi ehitatud.
Vaadates su teemapüsitust ma pigem eeldaksin (ja mul on hea meel, kui eksin), et su kogemused SQ vallast on suhteliselt piiratud (nagu ka mul endal). Siis nagu pime pimedat juhatades ülteksin, et esimese asjana saaksid sa parema soundi siis kui vahetaksid ära originaalelemendid originaalpesades (näiteks 2ribaliste komponentkõlaritega), ühendaksid nad 4 kanaliga võimu taha (igale elemendile oma kanal) ja ostaksid maki, millel on aegviited (hea ja odav makk selline on P88RS II). Kindlasti pead lisama supaka (ei pea olema midagi ulmelist, XLS 12, XXLS 12 on päris head SQ elemendid, lisaks vajab see ka võimendust).
Uste sisse kõlarid peaks valima sellised, mis tahaksid suurt kasti (kasti suuruse kalkulaatoreid on netis palju). Mulle on jäänud mulje, et DLSi ja ScanSpeaki elemendid mängivad suures kastis. Supakale pead ka kasti suuruse välja arvutama.
Siis pead autole tegema mürasummutuse, eriti korralikult esiustele, et need plärisema ei hakka, vedama kõik juhtmed, võibolla tegema BIG3 upgrade.
Siis tuleb hakata seadistama, panna paika elementide täpsed nurgad, määrata lõikepunktid jne. Täpisseadistamist tasuks ilmselt lasta mõnel kogenumal teha.
Ja siis saad sa kokkuvõtvalt midagi, mida on hea kuulata, aga ilmselt võistlustel kaugele ei jõua.
Raha tahab see kogu kompott umbes 2 kilo euri, kui viitsid kasutatud kraami otsida, siis äkki ka odavamalt.
Kui tahad võistlema minna, siis saab seal läbilöömine olema pehmelt öeldes raske. Võistlusautodes kasutatavad võimendid/kõlarid/protsessorid on enamasti tootjate tippmudelid ja seal maksavad seadmed juba üle 5 kilo euri + installi kvaliteet on selline, et kuku pikali. Vaata näiteks ühe oma potentsiaalse võistluskonkurendi autot
http://www.talkaudio.co.uk/ipb/index.ph ... at-toledo/ ja siis mõtle, kas ikka tasub

Minu kaks eurosenti.