Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 22:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Eraldiseisev DVD lahendus S80'sse
PostitusPostitatud: 01.03.2009 20:03 
Kasutaja avatar

Tere!

Nimelt ootaks pisut infot kogenumatelt autoomanikelt. Ja soovitusi.
Plaanis on panna 1999 Volvo S80sse DVD mängija ja ekraan.
Ekraanid lähevad kas päikesesirmidesse kui panen need ette või siis juhi peatugede taha, et tagumised vaadata saaks.
Nüüd tekkiski küsimus, et kuhu soovitaksite panna DVD mängija?
On kellelgi häid ideesid? Ise mõtlesin, et paneks pagassi, kuna seal nagunii hakkab olema võimendi ja subwoofer.
Samuti, ehk oskab keegi juhendada, kes Eestis võiks pakkuda selliseid DVD mängijaid autosse, mis ei läheks mitte sinna, kus autoraadiod, vaid oleks selline eralidseisev.
Ja üleüldse kuidas lahendatakse selliseljuhul DVD-st tulev heli?
Ühesõnaga minu jaoks keeruline teema aga ootan nõustamist ja loodan, et saan selle asja ikka tehtud.
Olgu veel lisatud, et kui tulevad päikesesirmidega koos need plasmaekraanid, siis seal on lihtsalt juhe, mis läheks DVD mängijasse. Paras por* saab olema aga jah.

Lugupidamisega
ReneK

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Eraldiseisev DVD lahendus S80'sse
PostitusPostitatud: 01.03.2009 22:36 
Kasutaja avatar

Pagasnikus ei ole minu meelest DVD mängijale parim koht, sest seal on tüütu plaate vahetada. Võimaluse korral paneks mina selle kuhugile salongi. Salongi panemisel ainuke asi, mis mulle meelde tuleb, on see, et mängija ei tohiks olla otse põhjamati peal, sest nii kandub niiskus mängijasse. Abi on sellest, kui kasvõi mingid puksid vahele panna.

Eraldiseisvad mängijad on näiteks Alpine valikust DVE-5207:
Pilt
ja DHA-S690:
Pilt
Mina eelistaks viimast - on küll vähe suurem ja kallim, kuid see-eest mängib DivX formaati ning mahutab 6 plaati korraga.

DVD heli lahendamiseks on mitu võimalust: FM-modulaator, Aux sisend läbi CD-Boksi sisendi vms. Lisaks tasub plaanida veel IR kõrvaklappe (enamikel tänapäeva ekraanidel on IR-saatjad sisseehitatud). Nii saavad juht ja reisijad erinevaid asju kuulata.

P.S. minu teada plasmaekraane autosse ei tehta. Autodes kasutatakse ikka LCD ekraane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2009 13:20 
Kasutaja avatar

Okei. Selge. Suured tänud. Asi kohe natukene selgeb. Ja tegu oli minu mäletamistmööda ikkagi plasma variadiga. Just mind kah üllatas see.
Eks kui midagi juba tehtud, siis anna, teada kuidas läks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2009 23:09 

ReneK kirjutas:
Okei. Selge. Suured tänud. Asi kohe natukene selgeb. Ja tegu oli minu mäletamistmööda ikkagi plasma variadiga. Just mind kah üllatas see.
Eks kui midagi juba tehtud, siis anna, teada kuidas läks.

Pm plasmaekraane alla 37 tolli ei saa eriti toota, nii et autos oli sul kindlasti LCD.... :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis