Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 130 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lowlifer Meet&Greet Vol.3 "End credits" 27.10.2011
PostitusPostitatud: 28.10.2011 23:03 
Kasutaja avatar

wilson kirjutas:
Rahvast oli küll parasjagu aga madalatest autodest polnud minu arust haisugi. Täitsa tavaline Neljapäeva õhtu,kuid asukoht Ülemiste asemel Mustukas. Ja see et nüüd kõik kurjad on pole mingi ime ,seal all ju toimus korralik melu ausalt öeldes. Korraldus jah Lowliferit poolt andis soovida,kui seda üldse oli..
Paljud siis trahvi üleval said ? Ma nägin seal vaid bmwsi ja muud midagi

:) Kuidas sa sellist asja üldse korraldad? Parkla on vabamaa ja kõik kes tahavad ka tulevad.
seega pole nende süü,et sinna igasugused kohale voorivad.Ma ei tea ma olen üritusega suht rahul.
naljakaid autosi oli ja muud ma näha ei tahtnudki

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 23:10 
Kasutaja avatar

oleks päeva valinud,siis vast oleks paremini sujunud.
aga noh jah oleks poleks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 23:22 

Tanel kirjutas:
Andij kirjutas:
:) Kuidas sa sellist asja üldse korraldad? Parkla on vabamaa ja kõik kes tahavad ka tulevad.

Umbes selline lause oleks veel sobinud ka minu sõnavõttu, siit nagu hakkabki välja kooruma fakt, et kas mitte mingi grupp inimesi endale mingit unistust/illusiooni loonud ei ole, mis ei toimi nii nagu nad unes nägid vms.

Minule tundub, et tahetaks nagu teha midagi suurt aga samas jälle häirivad kõik teised, kes ei ole siis lowliferid või mida iganes, mis sest et reklaami peale ju tuldud. Omaette nurgas kogunedes ei saada jälle sellist tähelepanu muidugi
Ei pea ju eriline Einstein olema, et aru saada, et kui kogunemine nii suures foorumis välja hõisata, siis tulebki igast rahvast kohale.

Minu meelest oleks võinud seda asja vaikselt huvilistega korraldama, mitte kohe suurelt ja pauguga, see paraku tingis ka selle et kohale tulid igasugused
Ehkki ei olnud sealt haulõukänjukõu autoomanike seas ka kõik tublid ja korralikud, kohe üldse mitte

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 23:30 
Kasutaja avatar

ka negatiivne reklaam on reklaam, vähemasti on nimi LowLifer nüüd natuke rohkem tuntud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2011 23:34 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Tanel kirjutas:
Andij kirjutas:

Umbes selline lause oleks veel sobinud ka minu sõnavõttu, siit nagu hakkabki välja kooruma fakt, et kas mitte mingi grupp inimesi endale mingit unistust/illusiooni loonud ei ole, mis ei toimi nii nagu nad unes nägid vms.

Minule tundub, et tahetaks nagu teha midagi suurt aga samas jälle häirivad kõik teised, kes ei ole siis lowliferid või mida iganes, mis sest et reklaami peale ju tuldud. Omaette nurgas kogunedes ei saada jälle sellist tähelepanu muidugi
Ei pea ju eriline Einstein olema, et aru saada, et kui kogunemine nii suures foorumis välja hõisata, siis tulebki igast rahvast kohale.

Minu meelest oleks võinud seda asja vaikselt huvilistega korraldama, mitte kohe suurelt ja pauguga, see paraku tingis ka selle et kohale tulid igasugused
Ehkki ei olnud sealt haulõukänjukõu autoomanike seas ka kõik tublid ja korralikud, kohe üldse mitte

No eks vigadest õpitakse :) Ehk suvel tehakse mingi muhe kogunemine mis lintide ja aedadega piiratud. Avatud õuealas kus ala nokamütsidega härrad saavad ketsi lasta natuke eemal. Ja kindlasti ka tümmimeestele täiesti oma ala :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 12:29 

Tsiteeri:
Ehk t*ra Oss sina, kes sa aru ei saanud, siis fa*king räägin sinu keeles nah:
*.Kui sa näiteks Überkhuuli "Bemmiga" tuled siis tea, et "Volkarivennad" ei ole mingid pe*etöllerdised, vaid lihtsalt sust sheffimad, kui nad vaikselt su ees veerevad.
*. Meitele kekkama tuled, siis tõmbad oma masinal pöörded maha, ketsi ei lase, kummi ja rehvi ei põleta ka mitte... JOU.
*.Kui sa ilmselgelt oma riistapikenduseks hangitud Hummeri üübervõimast Sounssüsteemi demoma tuled, siis me naerame endiselt su üle. Ei mitte selle pärast, et sa lahe oled, vaid et sa oled endiselt MAGE. Ja Piku on sulle juba relakakettad valmis hankinud - lõikame su masina vedrud ükskõrd normaalsele kõrgusele !
*.Netis pilte vaatad masinatest, on änksad onju ?
jne

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 13:04 
Kasutaja avatar

alguses tundus igati äss üritus. aga nüüd. tekib küsimus... nihhuijaa sa ära tõused?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 15:47 
Kasutaja avatar

Nigu "Kiired ja Vihased 3" kogunemine oli, peaaegu :D.

Aga kas tõesti oli nii palju terrorit ja kimamist? Miks ma seda eriti ei kuulnud/märganud? Tundub nagu veits ülepaisutatud too ametlik kiri, või ma eksin?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 16:55 

ValgeKotkas kirjutas:
Nigu "Kiired ja Vihased 3" kogunemine oli, peaaegu :D.

:D Kiiretest ja vihastest oli vist asi kaugel, rohkem oli nagu "sopased ja koledad 1"
:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 23:36 

ValgeKotkas kirjutas:
Aga kas tõesti oli nii palju terrorit ja kimamist? Miks ma seda eriti ei kuulnud/märganud? Tundub nagu veits ülepaisutatud too ametlik kiri, või ma eksin?

mina viibisin seal parklas ainult 20-30 minutit ja selle aja-jooksul nägin kahte kiirendajat kellel oli tuline kiire parklast pääsemiseks. üks neist(universaal volvoga) tegi vahetult enne välja-pääsu möödasõitu. ja kuna õhus oli palju elektrit lahkusin sealt...
PS: ja silma hakkavad just sellised ossid mitte need kes on tulnud sinna ürituse kui sellise pärast ja ajavad oma asju!!!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 00:50 
Kasutaja avatar

MIks te lihtsalt väljas ei lase ketsi? miks just parklas? on kelle näidata ? minu arust mõttetu teema on see ketsi ajamine . iga teine rull saab ennast sellega kõvatada siis ju:S

Lowliferite autod on ikka madalad, neil pole sellist vajadust et ohh nyyd minu kord ketsi lasta. ja nyyd saan mina kõvatada. ma pakkun et koguneda võiks kõik seal, kuid proovi inimesele selletada et see oma arust kõva ketsitaja ja hiljem seina sees olev auto pole Lowliferi gängist:S

Inimesed teevad oma yrituse jne aga mingi rullnokk ikka tuleb ja langetab seda maine :S

ja siin keegi mainis et pannakse Bänn madalate autodele et ta oodab jne . aga sorry ennam pannakse nii öelda kihutajatele kui madalatele autodele. sest madalad autod ei tekkita ohtu rahva vahel.

Ise olen küll palju korda käinud poodides kus peab ikka vaatab ja jalgima rohkem kui kuskilt ristmikul :S teekib küsib et mida sa selle ketsi ajamisega sisemises parkas saavutada tahad?
see puhas lollus minu arust. alguses kõik kõvad driftijad jne aga kui üritused tulevad siis kõik seisavad aija taga ja osa ei võtta sest seal enam julgust pole:S

mõttetu . minge tsillige jne. tahate juua tehke seda kuskilt kus kedagi ei häiri tahate kumme vilistada siis aga miks mitte selleks olevas ürituses vms:S?

Tehke siia eraldi teema et davai neljapäeval kõik drufti kunnid Mustika parklasse ja siis vaatame mis saama hakkab seal. sõidate oma postid ja autod maha . lähete koju jala ja mis see annaks teile? mingit respecti ei saa nagu nii :S

Ise liigun madala autoga kuid ei õigusta kedagi aga see mis tehakse maaaluses parklas on ikka tsõrkus küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 14:38 
Eliit

Arvan,et saan aru mida lowlifer üritab eestis orgunnida ja mulle see idee meeldib. Aga kuna riik on meil väike ja ei ole ka niipalju tõelisi auto entusiaste, kes ehitavad oma masinaid,siis ongi tulemus selline pool läbu stiilis üritus. Eriti,kui nii suur avalik reklaam. Kui oleks kõik parklas olnud näpitud, kenad,madalad jms masinad, siis võin kihla vedada,et oleks ka üritus olnud rahulikum sama massi juures. Muidugi igas seltskonnas on ka alati omad mustad lambad.

Enamus väljendavad auto ehitamisega ikka ka oma edevust, minuarust, ning nad ei pea tõestama end ketsitamisega jms. Seda teevad tavaliselt ikka need,kelle auto muidu silma ei paista ja saavad sellest esinemisest oma hetkelise tähelepanu doosi edevuse rahuldamiseks.

Mina vähemalt arvan nii!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 16:06 

Tanel kirjutas:
Mul ei ole teie vastu absoluutselt mitte midagi aga ma ei saa endiselt aru mis olukorda te tekitada püüate. Võrdub umbes samaga, et lähed Club Angel seltskonnaga Club Prive'se ja üritad seal homoseksuaalset orientatsiooni levitama hakata.

Ma ei ole selle Lowlifer'iga kuidagi seotud, aga ma saan küllaltki selgelt aru, et nad üritavad korraldada madalate autode kokkutulekuid, kuhu on oodatud kõik, kes madalatest autodest huvi tunnevad ja ilusti käituda oskavad ning kihutamine ei ole nende rida. Ja teema on ilmselt streetrace foorumisse tehtud, kuna äkki leidub ka siin antud "nõuetele" vastavaid inimesi.

Aga täiesti tõsi, et ketsi on ju endal mõnus lasta ning seostada seda ainult respekti kogumisega on väheke rumal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 16:59 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Mul ei ole teie vastu absoluutselt mitte midagi aga ma ei saa endiselt aru mis olukorda te tekitada püüate. Võrdub umbes samaga, et lähed Club Angel seltskonnaga Club Prive'se ja üritad seal homoseksuaalset orientatsiooni levitama hakata.

Tanel, paremini olukorda kommenteerida on tõesti raske. :D See on sr foorum ja jääb selleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.10.2011 00:34 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
Tehke 5 eur pilet ja hoiab ilusasti ossid eemale.
See muidugi eeldab eravaldust, kus üritust korraldada.

Avalikku parklasse teed 5 euri pileti?See jah eeldab haldaja või omaniku kooskõlastust....
ja mida te tglt üldse vingute,panete SR foorumisse üritustele alla kogunemise ja loodate,et Ülemistelt SRlased sooja ja vihmavabasse kohta ei tule?Kuulutasite igalpool sellest kogunemisest,peate ka arvestama,et seltskond saab kirju olema,mina ei vinguks,kui kõrvale heita kaebused Prismale siis minumeelest silmailu oli ikka korralikult,minumeelest oli ju väga mõnus kogunemine,igaljuhul kiidan korraldajaid,et viitsisid sellist omapärast kogunemist korraldada... :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 130 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis