h82lose kirjutas:
See vanem meesterahvas nissan maximaga liikus hästi ja stabiilselt

Iga aasta näinud teda üritusel, kunagi isegi natuke juttu rääkinud aga see aasta oli minu arust teist värvi masin ehk uus. On sellega midagi tehtud ka?
See vanem meesterahvas, kes sõidab Nissan Maximaga olen mina. Nimi on Koit, meeldiv tutvuda.
jah, see on õige, eelmine aasta oli mul hõbedane Maxima, aasta sama, aga ainult automaat. See on siis sama aastaravuga, väiksem läbisõit
ja 5 manuaal.
tehtud siis järgmist:
1.Püksid on avhetatud, kuna originaalis on pükste sees 2 eelkatti, mida on vaja ainult käivitamisel, siis on need piirajad.
Pükstest võib juurde saada nii 15-20 hobust. see on tõestatud(jutt käib Maximast)
2.Katalysator on samuti suurema läbilaskevõimega ja katist lõpuni on pandud jämedam toru 2,5 tolli ning sport tagapütt.
3. On pandud 5 kg. kergveljed Rota 15 tolli. Veerevalt massilt hoian kokku 10 kg. se on sama mis võtta autolt ära 100 kg.
Ehk efekt võrdub kergema hoorattaga. hooratast ostsustasin mitte näppida.
Oleksin pidanud eilsel võistlusel slikkrehve kasutamaa ga paraka ei olnud võimalik.
Pärast hiljem proovisin autot pidava pinna apeal ja aeg oli pea sekund parem ehk siis 14,3. Nii et auto potensiaal on praegu 14 s.
kanti. Aga saab veel paremaks teha. Muiduga kui panna turbo sõidaks auto 11 s. kanti,mis on samuti tõestatud. Maxima rekord on 10.85.
Sel juhul on autole pandud 3,5 L V6 + TURBO+Nitro=485hj ja muidugi slikkidega ja esivedu.