Tõepoolest, vaadake, mida litsents sisaldab. Võttes arvesse oma viimast kukkumis, siis oleksin nõus ka ühe stardi eest maksma 5000 krooni, kui see tähendab seda, et rajal on meedikud ja tuletõrje, mis kokkuvõttes võib päästa minu elu ja tehnika, rääkimata muude kulude katmisest korraldajate seisukohast. Korraldamine pole niisama lihtne...
Ning nagu Korke ütles, see summa on niivõrd väike võrreldes korraliku tehnika ehituskuludega

Ning aegadest alates on enamus tegijaid siiski ise täiesti nullist oma rahadega ennast üles töödanud ehk vähem hala ja rohkem tegutsemist.
Iseenesest on parteli argument õige, et osalustasu peaks olema way kõrgem. Konkurentsi jäävad tõsised tipptegijad, mis tegelikult omakorda meelitab ligi rohkem sponsoreid. Ei soovi ükski suurem toetaja näha oma autot võidu sõitmas 10k krooni maksvate golfide või bemmidega. Väiksematele tegijatele on oma üritused ja neid on piisavalt. Lisaks on sealt ka võimalus välja kasvada, keegi ei pane kätt ette.
Ning tsiteerides väga tarka inimest, siis autod liiguvad raha jõul tõepoolest. Ole nii andekas kui tahes, siis teatud hetkel saabub hetk, kus rahakott lihtsalt sõidab sust mööda. Olgu selleks F1, WRC, Drag jne... Kui pole raha, et isegi litsents osta, siis ehk on valitud vale hobi. Sest olgem ausad, seljuhul tippu jõudmine on äärmiselt raske kui mitte võimatu.
Olen samas ka arvamusel, et BHRA ülesanne ei tohikski olla korraldada külavõistlusi. Selleks on meil pea igas rajoonis oma autoklubid, kes kenasti võiks sellega tegeleda ja kes tegelt ka seda teevad. Suured tänud neile! BHRA ülesanne on neid juhendada ja aidata korraldusest kuni tehniliste nõudmisteni. Minu silmis BHRA üritused peaksid olema täielik Eesti tegijate tipp ning mille eesmärk pikas perspektiivis oleks pakkuda konkurentsi ülelahe võistlustele. See on just see, mis arendab kohalikku sporti. Luues uusi ja paremaid radu ning süstides huvi uutele tegijatele.