jeff01 kirjutas:
Ürituselt tagasi ja suht nii ja naa tunne.....Polnud nagu eesti poiste etenduses midagi vaadata kahjuks. Näha oli Eduardi potensiaali e28ga kes esimesse kurvi ka siis hästi tuli kui vahepeal polnud pikalt sõitnud ja rada oli märjaks sadanud. Ma täpsemalt ei kommenteeriks aga 3 autot olid sellised, mida mina poleks peale lubanudki.....no kohe kuidagi ei tulnud välja....mitte ühtegi korda ja see kuidas ühe sõiduga kolmel korral prooviti käsipiduriga külge saada aga kuna auotole polnud antud ei külg kiirendust ega ei antud ka gaasi siis se loomulikult ei õnnestunud.....korra sai nähtud ka totaalselt vastupidi kontrasse minekut ja siis.....keeras rada ju sootuks teisele poole

Nissani sobivuse kohta ütleks niipalju et las ta siis sobib, ehitage teie nissaneid. Mina nägin vaid seda, kuidas pooled esitused nurjusid seetõttu et boosti ei tule üles ja selleta ei liigu auto absoluutselt.....umbes nau aly-G et kui rahvas vaatab siis kurv läbi ja see lomulikult ebaõnnestub sest pole jõudu ja kui rahvas juba pettunud on ja enam ei vaaata siis tahaks nissanimees karjuda...Look Now I Got some boost. aga on juba hilja. Lätlaste Bmw Esitus oli teisest klassist ja arvake ära miks auto on hästi kontrollitav? NA mootori lauge jõukõver ja lai kasutatav pöördevahemik aitab ikka tublisti kaasa. Vähemalt on asi nähtud ja teada Eesti poiste tase. Kel veel raskel ajal raha on, hüpake rongile ja ehitage endale drifti auto....jõuate järgi.
Ma sain juba esimesel päeval rajal aru, et üks selline nissanimees olin mina

- vabandused kõigi pealtvaatajate ees (käsi ja jalgu oli rohkem vaja, kui loodus on ette näinud

). Üldiselt sinuga sarnaseid vaateid jagas terve mäetäis rahvast, eriti need vennad, kes juba 90ndate alguses sigulliga/sierraga külg ees möödasõite on korduvalt teinud

Ootame kõiki teoreetikuid (kohtunikud k.a.) rajale sõitma - siis räägime edasi.
Mis soomlaseid ja lätlast puudutab, siis oli arvata, et sellisel tasemel sõitu näha saab - tegemist ikkagi ju spetsiaalautode ja mitmeid aastaid võistelnud ning suurte kogemustega võistlejatega. Eesti tase jõuab sinnamaani ehk paari/kolme aasta pärast.
Tsiteeri:
Rahul sellega et korraldatakse.
Rahul sellega kuidas seekord oli korraldatud aga pealtvaatajana tahaks ikka asja kokkupoole suruda ja vähem pause näha.
Sama siin - sain autos napilt kolm korda kuumarabanduse

- pointless ootamine autos või telgis.