selles suhtes et minu meelest võiksid mingid reeglid ja asjad jääda küll ära... tegu ei ole ju siiski mingisuguse võistlusega vaid vabas vormis sõitmisega kus mõõdetakse aega... heaküll päeva kiiremale vb auhind väike jne... aga siiski
ja see kommerts teema... mingis kohast vaadates on muidugi natuke nõme kogu see asi, streetrace kui selline ei ole enam see mis enne jne... samas... ega rahvas pole ka selline nagu enne (mõned vast teavad) ..
see et ürituse korraldamine sisaldab kulusid on ok, ja mingi 25 eek nägu ei ole hull... aga siiski, selle nimelise üritusega ei tohiks teenida... sama hea kui ma läen viskan suured aiad mere äärde püsti ja küsin pileti raha mere vaatamise eest ja kui juba kasutada tahad siis maksad juurde... selles mõttes et avalik asi, pole patendeeritud ega midagi, järelikult eetiline oleks selle pealt mitte kasseerida... ok mere näitamine on veits halb näide, aga äkki saab keegi poindile pihta

Ja PS või NB või mdia iganes, NO OFFENCE kellegi poole, ühtki nime ei mainind !
ja kihutage rohkem ja tehke sport sumpse (siis ma äkki ei jää nii tihti silma sinistele)

ise ikka kohal, olenemata hinnast, kuna tahan oma auto võimekust teada