Tere
Ka sellel aastal on imekombel kätte jõudnud aeg süüa, puhata, olla pere seltsis ja samas nautida jõulurahu ja jagada seda kõike oma sõpradega.
Mõtlesime ja otsisime kohta, kus meie abi kõige rohkem vajatakse. Leidsime selle seekord Tapa noorte ja lastekodust, kus on kokku 16 poissi, päkapikk võttis nendega ühendust ja uuris, mis lastel vaja on ja mida lapsed ise tahaksid. Loomulikult esimese asjana sooviti palju kommmi ja magusat, jutust käisid läbi mandariinid ja muud puuviljad.
siis üks pisike kõigest 10 aastane noormees mõtles, et talle oleks hädasti vaja MP3 mängijat. Alati kuluvad ära pliiatsid ja vihikud, joonelised ja joonteta. Endal mul vedelemas 5 raadiot kõrvaklappidega ja muud huvitavat mudru, kui teil leidub mõni töötav kuid teie jaoks kasutu arvuti või telefon, siis need kuluvad samuti alati ära. Samuti korralike ja ägedaid riideid võib alati kaasa panna, kuid need peaksid tõesti olema korralikud ja poistele mõeldud.
Kohapeale läheks kõik koos, stardiga Tallinnast ülemiste keskuse parklast 22 Detsember kell 17:00, orienteeruvalt jõuame kohale kella 18-18.30ks, umbes tunnike kohapeal ja kella 21:00 ks olete juba kodus.
Kui keegi kohapeale ei saa tulla aga soovib siiski aidata, siis helistage mulle, saame enne kokku ja ma viin ise kohale 5289380

Tapa Laste- ja Noortekodu
LOE LÄHEMALT
Tapa, Põllu 6 45109 vaata kaardil
tel. 354 9986
tapakodu@hot.eeu. 16 last, 2-18 aastased
Kes soovib eraldi päkapikutseda, siis seda saab teha sellele kontole.
a/a 22 101 991 8409 Swedbank