15-21 sekundit on ju ikkagi kalender. Ehk 21 sekundi sõitjal 15 sekundi vastu pole isegi siis väga lootust kui teine paar kolm sekundit foori all ootaks ja korra käigu ka mööda panaks. Samas jah, 21 sekundiga saaks juba suht iga autoga tulla. Eks nii mõnigi mäletab teist EMV etappi Haapsalus, kui "üks hull" ainukese kärukonksuga dragsteriga tuli sõitma (ehk siis point oli hooaja jaoks siiski punkte koguda, mis ka lõpptulemusena ära tasus) ja veel märgistatud pukseerimiskonksu ka ette oli juba keeranud (reeglites ju kirjas, et peab olema, aga kommentaatoritele tegi hullult najla). Autoks oli siis 1.9 47kw diisel Golf III ja sellega sai isegi 20.4 @ 105 km/h kätte

. Samas kui hind jääb mõistlikuks siis ju paar korda saab omasuguste vastu ikka sõita siis huvi võiks vast ikka pakkuda. Teine asi on see, mida pealtvaatajad sellest arvavad, praegugi juba ju palju nurisevad, et paljud Bracketi omad sõidavad seal 15-16 sekundi piires ja see on hullult aeglane. 21 oleks suisa kalender ju. Samas näiteks Audiclubi dragis on ju bracketi piir 19 sekundit ja huvilisi seal klassis ikka on, umbes samades kogustes kui EMV bracket oma hiilgeaegadel (20+ tk).
Ja esimesele küsimusele vastuseks, siis mina suure tõenäosusega ikka olen kohal ja äkki meelitan ühe sõbra ka see aasta sõitma (kelle autot ma Tartu Drag viimasel etapil juba III kohaga sisse õnnistasin

)