Kindlasti on võimalus et see matt tuleb kuumaga lahti luukide küljest aga seda saan alles siis teada kui soojad ilmad tulevad....kui annavad matid järgi siis tuleb midagi muud lihtsalt välja mõelda, sama jutt haisemise kohta.
grimes kirjutas:
Vägahea töö oled ära teinud

Enda siglal sai täpselt sama töö ära tehtud. Ma läksin nii hulluks, et ma ei näinud salongist kusagilt auto plekki/värvi kokkvuõttes

Aga soovitan veel vildiga nüüd armatuurialuse tulemüüri üle teha, käigukasti tunneli ja koopa kumerused... Ära jalgealust tee... sinna tekib niiskus/vesi ja võib hiljem halba teha.
Samas kui korralikud matid jms sees, siis võid ka sinna panna. Saab veel vaiksemaks kogu salongi

Ega mul väga palju puudu ei ole enam sellest, plekki pole just palju enam näha
Vildiga teen muidugi veel kõik üle, kasutan kõik originaal vilt-matid ära mis veel korralikud on ja puudu tuleva ostan juurde.
madis1080 kirjutas:
Originaalis ladal mingi imelik vilt millel on nagu kile matt peal. Leidsin seda kuuri pealt, ja kuna ei taha eriti pigimattidesse investeerida panen enda ladasse seda+ kaks kihti põhja matte(originaal katkine+ mingi uus lõigatud) Peaks norm küll olema. Aga siin muidugi haige töö ära tehtud

Originaalis on vildil veel õhuke pigimatt peal mis on omakorda kilega kaetud.
190 kirjutas:
Väga tubli töö ära tehtud ning edu edaspidiseks! Hea kohe vaadata, kui keegi ikka Ladadega tegeleda viitsib/tahab

Tänud