Nii kuuma andmist pole palju olnud

Seda nii rajal kui ka ilma mõttes. Alustan siis algusest. Reedel trennis tuletasin jälle meelde kuidas see sõitmine käib. Tunne oli väga kehva ja ei tahtnud üldse välja tulla, aeg 1.02.188. Kvalliks muutsime rehvirõhke ja amordijäikust. Sõita oli hea auto tundus hulga parem, ajaks oma rekord 1.00.935 (mis tuleb välja on S1600 kvalli rekord

). Esimesse sõitu minnes mängisime veel rõhkudega sest sõit ju pikem kui kvall. Igatahes läks midagi nihusti, sest sõidus oli auto nii kuradi libe, et paha hakkas. Andres sai tänu sellele mööda liigagi lihtsalt. Õnneks keegi teine ei saanud

Ennem lõppu tahtsin ikka punnatada, sest teise starti väga kaugelt ikka ei tahtnud startida. Õnneks oligi kiireim vaid Andres ja S1600 arvestuses startisin teise sõitu II kohalt. Start õnnestus ja sain andresest mööda. Seekord sai ta kohe esimese ringi lõpus mööda, vedades kaasa veel ka Keišši. Lätlase auto ei tahtnud ikka kohe üldse rajal püsida ja asusin teda jahtima. Mööda sain temast mõne ringiga. Peale möödumist sõitis ta paremasse pidurdamisel mulle tagant otsa. Sellest kõksust suri tal auto välja ja katkestas. Karma?

Igatahes asusin Andrest jälitama. Peagi tuli temagi selgees vastu ja katkestas. Kahju et nii läks, aga eks tehnikasport on ju ikkagi tehnikasport. Peale seda üritasin võimalikult stabiilselt sõita ja esimene võit Pärnus koju ära tuua. Tuligi välja. Ajaks jäi 1.01.3** mis ei olegi halb, sest pidurdasin varem ja sõitsin väga rahulikult. Huvitav oli aga see, et pika sirge lõpus jõudis mootor piirajasse, mis tähendab 180+km/h tippkiirust arvutuste järgi. Seni pole üle 170 kunagi õnnestunud. Jätab lootust kiiremateks aegadeks. Eks peale kvalli head tulemust oli tegelikult sihiks uus rekord, aga mida ei ole seda ei ole. Jääb järgmiseks aastaks ka midagi

Eesmärgiks oli ennem võistlust võimalusel Andresega punktilist vahet vähendada ja sõita alla 1.01. Mõlemad ka õnnestusid ja ennem "Merevaigust Volgat" jääb minu eduks Eesti Meistrivõistlustel Andrese ees 15p, mis sisuliselt tähendab seda, et kui ma finišis olen täpselt tema taga, siis on kõik hea.
Videod on valmimisel ja paari päeva jooksul ka Sinatorus üleval.