A mulle just meeldib 06e tagaots kõige rohkem klassikutest, kuid mis me ikka vaidleme, edu tarvis
Natuke siis Lada juppide (eba)kvaliteetsusest. Kui remontplekke ostsin siis ei tulnud selle pealegi et tuleks need kõik üle keevitada aga eile originaal tungrauaga autot tõstes sain teada et siiski oleks pidanud.

Hea et risti oleva tala olin ise keevitanud poolraami külge sest muidu oleks sealt ka järgi andnud ja siis oleks tungraud kindlasti ukse ka mõlki vajutanud. Nüüd on üldse hea seda tala keevitada, seest on pigimatt pandud ning ainuke kohe saadaval keevitus on mingi suur vene aegne elektrood...ma ei tea ka sellega üldse saabki midagi teha.
Ja loomulikult ka kummist detailide kvaliteet suudab mind alati üllatada, panin üks õhtu summuti alla ja hommikuks oli kuidagi viltu all...kinnitused pooleks.

Pmst on nii et näppude vahel painutad korra detaili ja kohe praod küljes.
Unustasin ka mainida seda kui laepolstrit külge panin, siis sai varrastele uued tüüblid ostetud, kuid need pidin kõik üle puurima sest ükski varda otsa ei mahtunud, samuti on see plastik palju rabedam ja kõvem nendel uutel tüüblitel võrreldes originaalidega.
Aga muidu asi vaikselt areneb, siia sobib lause et teen tööd aeglaselt aga see-eest sitasti nagu kuskilt lugesin