Vahepeal veel edasi arenenud.. sai siis motor maha võetud ja simmer kasti ja mootori vahelt ära vahetatud, küünlad ka ja veel natuke näpitud ja nuputatud... kunagi tuli välja, et genekas ei lae ja sai maha kooritud sealt ja tuli nüüd paranduses välja, et genekas ongi otsad andnud... või siis on juba ammu ammu otsad andnud, kuna see masin on juba vist viimased 5 aastat vähemalt seisnud...kuna ma genekast kottigi ei tea.... siis ... sõber pöördus selle genekaga kuhugi melasi autosse vms ja sealt pakuti siis varianti... tehases taastatud genekat 115 euri ja homme oleks kohal, ning kuna mul on selleks laupäevaks hädasti vaja seda siis sai see tellitud... kuskilt väga odavamalt ei leidnud... aga siis on vähemalt pm uus genekas, pidid nad seal tehases kogu sisu ära vahetama VMS.... nii et egas midagi muud üle jäägi...(MASNEDAV, kui aina tuleb asju juurde millega ei ole arvestanud, aga noh ei rahas ei ole probleemi, seda on nii sitaks ja pritsib räigelt peale ka koguaeg - nii et las ta olla

)eelmine laup avastasime et pidurivedeliku paagiga mingi keberniit aga noh saab vist hakkama ikka selle paagiga nii et joppas... tuleval laupäeval siis uus genekas mootori külge ( hea lihtne praegu panna, kuna mootor maas ) siis mootor peale... pidurid õhutada, kojamehed külge, stabika varras külge, Õli on vahetada vist siis mugavam kui mootor peal uuesti. siis puhastus... nädala sees ark, numbrid külge, ülevaatus, kindlustus ja olengi omadega
tänavatel.... Plaan on iseenesest väga ilus ja tore.... loodetavasti sujub kõik sama libedalt tegutsedes... kuigi siiamaani on olnud ikka mitu korda kus olen planeerinud 15 minti tööle, kuid kulub 2 tundi hoopis... aga noh esimene põrr ka ju