mario. kirjutas:
üks variant oleks Valge värv ja mingi teraga lakk peale..
sõber värvis oma E36 niiviisi... Punane värv ja lasi teraga laki peale ja siis oli päikese käes nagu audi - kergelt porgand, samas hämaras oli ilus korralik punane

Valge pole ka just see õige teema selle pilli jaoks. Olen näinud küll neid valgetena. Kui läheks isegi valgeks, tuleb ehitamist veelgi.
Kui kunagi ma ise ka miljokaks peaks saama ja rahadega projektiotsa keevituse ja polsterduse poolest kinni löön ning pilli paberid taskusse topin millel oma nimi peal, siis tuleb alla kindlasti ka mõni silmale valusam velg ning ka vähene muusikasüsteem. Mina ilma muusikata sõita ei saa... Esiistmed tuleb ka korda teha ja.. No, tööd on veel, kõvasti.
No, värvivalik on suhteliselt juba tehtud. Tuleb sinine, originaalkoodis.
Aga seda siis kui asjad nii kaugel on et üldse püstoli kapist välja saab tõsta. Kõigepealt tuleb püstolit peale keevitust krundiga kõvasti määrida. Nagu ka piltidelt näha, siis see paljas plekk on maru agar rebaseks tõmbama niiet üks pool saab ära keevitatud, siis panen krundi selga, lasen eelnevalt muidugi traatharjaga üle ka (võibolla lisan ka vähest roostesurma)
suusabaas kirjutas:
Ära muretse, pead müüma
Kui kõik sujub ja plaanid ei muutu, siis olen ise ka ehk Tallinnas õppimas. Eriala ei oska hetkel veel päris valida, aga tehniline pool võib ikka jääda, seemendajat ega hambaarsti minust ei saa.