Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 674 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mazda 6 2.0 / Andij
PostitusPostitatud: 14.05.2011 03:57 
Kasutaja avatar

Lexmees kirjutas:
Kelle see punane e39 on :) Olen mitu korda nõmme vahel liiklemas näinud :)
Temaga võiks koos mõne pildi teha :)

See on minu ülemuse poja :D
ma arvan,et küll tekib võimalusi. :D
ta isegi su autot näinud :D ja talle absoluutselt ei meeldi ,et üks tema sugune kuskil ringi liigub :d plaanib
Vaikselt auto ülevärvi ;P hehe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.05.2011 22:29 
Kasutaja avatar

ei mina usu, et ta suudab enda punasest loobuda...:D
aga välimus pidi tal väheke muutuma küll mingi hetk..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2011 19:46 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
ei mina usu, et ta suudab enda punasest loobuda...:D
aga välimus pidi tal väheke muutuma küll mingi hetk..

:D Saame näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 11:42 
Kasutaja avatar

Sorry, aga tekib küsimus, et kus siin teemas see projekt on? Aeg-ajalt ikka vaatan siia, a tundub rohkem poisikeste jututuba olevat, lehekülgede kaupa sisutühja mulli aetakse ja ainukeseks suuremaks saavutuseks on muruimitatsiooni katusele kleepimine? A ja katus on ka musta värvi enda külge saanud mingil hetkel.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 13:41 

Eks sinna ole väike tigu ka asjatama pandud, kuid pingis vist käimata nagu aru sain :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 14:49 
Kasutaja avatar

See viimane jutt juba läheb, kui dünograafikud ka tulevad ja 90% MSN-i juttu siit teemast ära koristada, siis oleks täitsa okei projekti teema.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 15:43 

MantaOwner, sr.orgias on see tavaline.. mitmeid lehti arutatakse juba autovärvi üle ja nüüd a'la interface teemas käib jutt, kui palju keegi on sõitnud oma autoga jnejnejne.. Selleks vast paljud on üldse oma teemad jätnud siin foorumis tegemata..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2011 23:08 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
See viimane jutt juba läheb, kui dünograafikud ka tulevad ja 90% MSN-i juttu siit teemast ära koristada, siis oleks täitsa okei projekti teema.

Tõnu

:D Oleks siis projekt või asi,aga ei ma lihtsalt olen teinud autot oma meele järgi ja pole olnud plaanis teha sellest mingit raketti.
seega düno asja vaatab alles siis kui auto saab paremini sõitma.
Ma ei näe olulist põhjust hetkel miks ma peaksin sinna peale ronima oma 0.4 bariga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 09:14 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
Lexmees kirjutas:
Kelle see punane e39 on :) Olen mitu korda nõmme vahel liiklemas näinud :)
Temaga võiks koos mõne pildi teha :)

See on minu ülemuse poja :D
ma arvan,et küll tekib võimalusi. :D
ta isegi su autot näinud :D ja talle absoluutselt ei meeldi ,et üks tema sugune kuskil ringi liigub :d plaanib
Vaikselt auto ülevärvi ;P hehe

Kusjuures võin ausalt tunnistada et tema autot märkasin alles siis kui enda oma valmis sai ja siis olen ka korraks nordinud, et üsna sarnane on! Toonivahe meil küll on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 14:36 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
MantaOwner kirjutas:

Tõnu

:D Oleks siis projekt või asi,aga ei ma lihtsalt olen teinud autot oma meele järgi ja pole olnud plaanis teha sellest mingit raketti.
Ma ei näe olulist põhjust hetkel miks ma peaksin sinna peale ronima oma 0.4 bariga.

Aga kas ma olen valesti aru saanud... Et dünos ju just pannaksegi su auto käima. Ei pea minema dünosse kus nad vaatavad palju su perseall oleval pillil jõudu on. Vaid hakkavad uut graafikut modima ja rõhu/segu jms muuga mängima. Et auto ka kestaks jne...
Või siis eestis pole nii pädevaid kohti, kes midagi paremaks teha suudaks ?
Mitmed tuttavad on oma 4wd pillidega soome dünos käinud. Peale väljalaske uueks tegemist ja vb kes mida veel teinud (suurem turbo) jms. Ja on lisa 100kw juurdegi saadud. Lihtsalt ainult õigest seadistamisest...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 19:17 
Kasutaja avatar

grimes kirjutas:
Andij kirjutas:
MantaOwner kirjutas:

Tõnu

Aga kas ma olen valesti aru saanud... Et dünos ju just pannaksegi su auto käima. Ei pea minema dünosse kus nad vaatavad palju su perseall oleval pillil jõudu on. Vaid hakkavad uut graafikut modima ja rõhu/segu jms muuga mängima. Et auto ka kestaks jne...
Või siis eestis pole nii pädevaid kohti, kes midagi paremaks teha suudaks ?
Mitmed tuttavad on oma 4wd pillidega soome dünos käinud. Peale väljalaske uueks tegemist ja vb kes mida veel teinud (suurem turbo) jms. Ja on lisa 100kw juurdegi saadud. Lihtsalt ainult õigest seadistamisest...

nii ehk naa. ma rohkem pidasin silmas seda,et ma ei tee mingit raketti.
mehed kes lükkavad oma evosi & supraid viimase piirini need muidugi käivad dünos sest iga väike jõud on suur plus.
Minul olulist vahet ei ole kuna käigukast on automaat ja lisaks ka veel esivedu seega pole olulist mõtet.
Las ta jääda vot just täpselt selline asi on rohkem teema solkimine. selgitamine ja jäuramine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 22:04 
Kasutaja avatar

Olen teema otsast lõpuni omast arust põhjalikult läbi lugenud. Aga alles nüüd sain teada et see automaatkastiga isend. :D Mitte pahapärast, autom. kast on ka minu feivõurit kuid imestama pani just see, et sa fööni siia külge pistsid ning omal automaatkast. Olles pikka aega olnud siin voorumis aktiivne siis paljude jaoks on see justkui tabu :D

Aga see masdakuus on valgena ja sellise kooslusega sigailus. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2011 22:51 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Automaadiga turbokas siis või.Huvitav lahendus .mitte igapäevane nähtus.Huvitav kuidas käimar ja puhur koostööd teevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 00:12 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Automaadiga turbokas siis või.Huvitav lahendus .mitte igapäevane nähtus.Huvitav kuidas käimar ja puhur koostööd teevad.

:D no kurat asja point oligi see,et möödeminnes teha midagi sellist mida keegi ei teeks.
puhur ja kast ei tee eriti hästi koostööd,aga noh see oli etteteada..
Sellesuhtes,et mis automaatkast sellist pulli ei teeks? Vahetab käigu liiga ruttu ära..
vahepeal tekkis idee kast kaa ära vahetada,aga nüd olen juba murdunud ja ei jaksa enam :D
küll keegi rumal veel seda seiklust jätkab auto läheb müüki millalgi-
Aga enne muidugi teen mootori korralikult töötavaks.
Besnu regulaator,pihustid ja natuke tuleb peale ka veel keerata ;P 0.7 oleks siht.
Kiirem kui stock ikka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2011 00:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Huvitav oleks jah kuulda mis häältega asi toimetab ja muidugi ka kogeda.Manuaal turbokate toimetamised on nagu teada värk enamvähem .et sahh ja paukk... :D aga automaat :? Ainult sahiseb täiega punaseks sujuvalt :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 674 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis