Oeh, tänane päev on sellele autole raske olnud.
Kuna eile oli hea sõbra sünnipäev, mis paiknes Fordi Talvekarika esimesest etapist ~235km kaugusel, olin ma sunnitud endale hommikus kaine autojuhi sebima.
Esimesed mõnikümmend kilomeetrit möödusid lõbusalt, kuniks roolis olev sõber oma Sierra ohjamise võimeid üle hindas ja
me kurvist väljudes ~60km/h teepervel olnud jäätundu hange maandusime. Tegu ei olnud muidugi sihilik vaid antud koht oli kiilakas ja läks lihtsalt näpuvahelt.
Tulemuseks täiesti ribadeks esistange, puruks tagastange ning ka kaasreisija esitiib on veidi deformeerunud. Aknapesuvee paak ka lekkis peale pauku.
Aga siiski läbi häda jõudsin täpselt õigeks ajaks võistlusele kohale ja endalegi üllatuseks sai RWD klassi 3. koht kindlustatud.
Kusjuures minu parim ringiaeg oli vist RWD klassi ringiaegadelt paremuselt teine.
Tagasitee Tallinna ei möödunud ka lilleliselt, kuna usaldasin liigselt Sierra kütusenäidikut ja lambist keset Tartu maanteed kütus otsa sai.
Ajastus oli muidugi taaskord hea, kuna 5km tagapool tuli Bomsch Kersti Sierras ja sai nendele sujuvalt kütusaekanku sülle antud.
Muidugi tuiskasid nad minema Tallinna poole, kus lähim tankla oli 25km edasi Kosel

Tegelt oleks pidanud Tartu poole tagasi sõitma 5km.
Kuni nemad tiirutasid sõitis puht juhuslikult mööda üks mu sõber, kes mind Kose tanklasse sleppis, seega said teised Tallinna poole edasi uhada.
See 25km nööriotsas oli muidugi lummav kui väljas vähemalt -25 kraadi ja sama õhk hooga salongi puhub. 5km enne Koset oli raskusi jalgade tunnetamisega.

Lõpuks jõudsin siiski koju ja võib öelda, et tripp oli trippimist väärt.
Kui kellelgi on soodsalt korralike facelift Sierra stangesid pakkuda võib mulle PS-i postitada.